IT-konsulent der kan holde mange bolde i luften

 

Lidt om os selv

ITAGIL er en veldrevet og succesrig IT-virksomhed med hovedkontor i København. Vi er blevet udnævnt til Gazelle af Børsen i 3 år i træk, 3402-certificeret, AAA-kreditrated og vi vokser stadig. Vi er pt. 25 medarbejdere fordelt på vores kontorer i København og Tønder, der supporterer og vedligeholder virksomheders IT-infrastruktur og –systemer, og søger nu en kompetent kollega til vores kontor i København Ø med flair for IT og mulighederne deri.

 

Jobbet

Vi har brug for en kollega til vores konsulentteam der kan identificere et problem, nedbryde det i løsbare elementer og implementere løsningen hos vores kunder. Vi søger en servicemindet og udadvendt person med sans for struktureret arbejde og kvalitet. Du skal selvstændigt, dog med støtte fra virksomhedens vidensgrundlag, medvirke til at løse en række driftsmæssige opgaver som f.eks. helpdesk, onsite service, implementeringer, dokumentation, projektstyring og generel bistand vedr. IT-mæssige områder for vores kunder.

 

Vores forventninger til dig

Du skal have en præsentabel fremtræden. Du skal have kørekort. Du skal arbejde struktureret og med forståelsen for dokumentation og timeregistrering som en absolut nødvendighed. Du skal være villig til at indgå i et team der alle giver sig 100% for opgaven. Hvis du har erfaringer med Office 365 og AD og bevis på din Microsoft viden i form af en MCP eller lignende er det at foretrække. Du har en teknisk IT-baggrund enten uddannelsesmæssigt eller fra et tidligere lignende job. Du er villig til at blive testet på din IT-viden ved en eventuel samtale.

 

Vi tilbyder

  • At blive en del af vores konsulentteam
  • Selvstændigt ansvar for opgaver og projekter
  • Et spændende og udviklende miljø
  • En ungdommelig virksomhed med højt humør
  • Frokostordning
  • Løn og medarbejdergoder efter anciennitet og kvalifikationer

 

Yderligere oplysninger og ansøgning

Hvis du vil vide mere om stillingen kontakt da Adm. Direktør Kim Pichard Nielsen på tlf. 70261617

En eventuel ansøgning fremsendes, med billede, på mail job@itagil.dk

Vi er stolte over vores certificeringer og tildelinger, som vi arbejder hårdt for at opnår hver eneste dag, så du er sikker på, at vores løsninger altid lever op til de høje kvalitets- og sikkerhedskrav, der er påkrævet.