Salg- og marketingmedarbejder

it drift - personer i et mødelokale der tilrettelægger og planlægger ved brug af computer og tablets

Lidt om os selv

ITAGIL er en veldrevet og succesrig IT-virksomhed med hovedkontor i København. Vi er blevet udnævnt til Gazelle af Børsen i 3 år i træk, 3402-certificeret, AAA-kreditrated og vi vokser stadig. Vi er pt. ca. 30 medarbejdere fordelt på vores kontorer i København og Tønder, der supporterer og vedligeholder virksomheders IT-infrastruktur og –systemer- Vi søger nu en kompetent kollega til vores kontor i København Ø med flair og drive for salg og marketing og mulighederne deri. Vi lægger stor vægt på det kollegiale fællesskab blandt vores medarbejdere og arbejder systematisk efter vores motto ”we make IT easy” både internt blandt kollegaer og eksternt overfor vores kunder.

Jobbet

Vi har brug for en kollega til vores salgsteam, som favner bredt i mange forskellige salgs- og markedsføringsdiscipliner. Der selvstændigt, dog med støtte fra salgsteamet, skal løse en række opgaver som f.eks. SoMe opslag, tekster til hjemmeside, blogindlæg, nyhedsbreve, email marketing i MailChimp og udarbejdelse af marketingkampagner. Erfaring med markedsføring via Google er et must – SEO og Google Ads og dermed være fortrolig med Analytics, Tagmanager, Search Console osv. Analyse og rapportering af resultaterne/udviklingen er også vigtigt.

Vores forventninger til dig

Du skal være engageret, proaktiv og en udadvendt person med sans for struktureret arbejde og høj kvalitet. Du skal have en præsentabel fremtræden. Du skal arbejde struktureret, ansvarligt og med forståelsen for opfølgning og deadlines, som en absolut nødvendighed. Du skal kunne kommunikere fejlfrit på dansk og være klar på udfordringer og opgaver, hvor du selv skal have førertrøjen på.

Du skal brænde for marketing og være villig til at indgå i et team, der alle giver sig ”110%” for opgaven. Hvis du har erfaringer med Microsoft teknologier eller B2B salg er det at foretrække. Du har en salgs- og markedsføringsmæssig baggrund enten uddannelsesmæssigt eller fra et tidligere lignende job.

Vi tilbyder

  • At blive en del af vores salgsteam
  • Selvstændigt ansvar for opgaver og projekter
  • Et spændende og udviklende miljø
  • En ungdommelig virksomhed med højt humør
  • Frokostordning og sociale aktiviteter
  • Løn og medarbejdergoder efter anciennitet og kvalifikationer

Yderligere oplysninger og ansøgning

Hvis du vil vide mere om stillingen kontakt da CCO Peter Boyd Nielsen på tlf. 53729052

En eventuel ansøgning fremsendes, med billede, på mail [email protected]