IT-Infrastruktur

Hvad er IT-Infrastruktur?

”Få styr på virksomhedens computere, telefoner, servere og anden hardware samt den software der er installeret på dem og netværket mellem dem.”

Alle virksomheder, store som små, er i dag afhængige af et fungerende netværk. Det kan være kablet RJ-45, eller trådløst WiFi. Dit netværk bør til hver en tid yde optimalt ud fra din virksomheds behov.

    • Hurtig respons
    • Dybdegående knowhow
    • Bred erfaring
    • Skræddersyede løsninger
    • Cisco certificerede medarbejdere

IT-infrastruktur er systemet med hardware, software, faciliteter og servicekomponenter, der understøtter levering af forretningssystemer og IT-aktiverede processer.

Formålet med IT-Infrastrukturadministration er at give struktur og kontrol af de funktioner, der er ansvarlige for forskellige tekniske operationer, som generelt involverer hardware, software og netværk i både fysiske og virtuelle miljøer.

Hovedmålet er at minimere nedetid og opretholde forretningsproduktivitet.

Hvad vores kunder siger om os

itagil firkanter testimonials
5 stjerner grøn

“Vi har nogle ønsker til en IT-virksomhed og dem lever ITAGIL absolut op til, og vores hostede løsning fungerer rigtig godt. Vi mener at der er balance mellem værdi og omkostninger, og det er også derfor vi til enhver tid anbefaler ITAGIL til andre.”

Steen Thomsen, Direktør for Beredskabsforbundet Uddannelsescenter

Typer af IT-Infrastruktur

”Netværksudstyr såsom routere, telekommunikationstjenester og tjenester til at oprette forbindelse til internettet og virksomhedsfaciliteter såsom faste kredsløb”

infrastruktur bro

Traditionel infrastruktur

Med en traditionel infrastruktur administreres og ejes komponenterne – som datacentre, datalagring og andet udstyr – inden for deres egne faciliteter. Traditionel infrastruktur betragtes ofte som dyr at køre og kræver store mængder hardware, som servere, såvel som strøm og fysisk plads.

Cloudinfrastruktur

Cloudinfrastruktur beskriver de komponenter og ressourcer, der er nødvendige til cloud computing. Du kan oprette en privat sky ved at bygge den selv ved hjælp af ressourcer, der udelukkende er dedikeret til dig. Eller du kan bruge en offentlig sky ved at leje cloudinfrastruktur fra en cloududbyder som Google eller Microsoft.

Hyperkonvergeret infrastruktur

Hyperconverged infrastruktur giver dig mulighed for at administrere dine ressourcer til beregning, netværk og datalagring fra en enkelt grænseflade. Med softwaredefineret beregning og datalagring samlet, kan du understøtte mere moderne arbejdsbelastninger med skalerbare arkitekturer på industristandard hardware.

Eksempler på it-infrastruktur

Hvorfor vælge IT-Infrastruktur fra ITAGIL?

”Det handler om IT-Sikkerhed og at vælge det rigtig setup”

Er I i tvivl om jeres netværk er i stand til at holde uvedkommende ude, så kan ITAGIL konfigurere jeres netværk og sikre, at kun det nødvendige kan komme igennem. Ligeledes kan vi optimere et netværk, så fuld kapacitet og udnyttelse bliver en mulighed. LAN, WAN eller WiFi spiller ingen rolle.

Består jeres virksomhed af flere lokationer eller kontorer kan ITAGIL hjælpe med en MPLS eller site-to-site forbindelse, så flere lokationer fremstår som én, hvilket bl.a. er med til at optimere driften.

98% af virksomhedens kunder er meget tilfredse i deres samarbejde med os, og udtrykker, at vi er pålidelige, professionelle samt tilbageleverer høj værdi for pengene med vores løsninger omkring netværk.

ITAGIL skræddersyer netværksløsninger, der er tilpasset netop jer, og som ikke begrænser den daglige drift. Vores løsninger er baseret på gennemprøvet teknologi fra verdens førende producenter af netværk som blandt andre Cisco, HP og D-Link.

ITAGIL – we make IT easy