IT-Outsourcing

Opnå flere fordele ved at outsource din IT

”Få et IT-team der aldrig holder ferie, er syg eller tager på orlov”

smilende it mad - it-outsourcing

Vi tilbyder en bred vifte af muligheder for outsourcing og support af jeres IT-infrastruktur.

Om I har behov for hjælp til en mindre supportopgave nu og her, eller en mere kompleks og længerevarende opgave, er underordnet – vores konsulenter er altid udrustet og parate til at træde til og løse opgaven på bedst mulig vis.

Vores konsulenter er omstillingsparate, fleksible og dygtige til at indgå i teams og samarbejde. Dette gør os i stand til at agere som jeres egen interne IT-afdeling – både på drift og support.

Alle vores konsulenter er Microsoft-certificerede, professionelle og besidder en stor portion brancheerfaring.

Hvad vores kunder siger om os

itagil firkanter testimonials
5 stjerner grøn

“Det er altid trygt og en fornøjelse at have konsulenter fra ITAGIL på IT besøg. Samarbejdet fungerer optimalt, og der er både stor indsigt i vores setup samt i forslag til løsninger. Det fungerer ligesom, hvis vi havde en intern IT afdeling, mange tak for det gode samarbejde mellem ITAGIL og BSR ?”

Cecilia Müller Torbrand, Director, Head of BSR Denmark BSR

Hvad er IT-Outsourcing og hvordan kan vi hjælpe dig?

”At outsource kan være det bedste du har gjort for din virksomhed”

it-verden

Outsourcing er forretningspraksis ved at ansætte en 3. part uden for en virksomhed til at udføre tjenester og skabe indhold, der traditionelt blev udført internt af virksomhedens egne medarbejdere og personale.

Outsourcing er en praksis, der normalt udføres af virksomheder som en omkostningsbesparende foranstaltning.

IT-outsourcing er således brugen af ​​eksterne tjenesteudbydere (eksternt IT-firma eller en freelancer) til effektivt at levere IT-relateret forretningsprocesser, applikationsservices og infrastrukturløsninger til forretningsresultater.

Hos ITAGIL kan vi agere som din interne IT-afdeling og dermed stille vores kompetente IT-konsulenter til din rådighed.

ITAGIL – we make IT easy

Fordele ved at Outsource

”Overlad IT-driften til ITAGIL og få mere overskud”

multimedie bord

Outsourcing kan frigøre din virksomhed, så du kan fokusere på dens styrker og dit personale kan koncentrere sig om deres hovedopgaver og den fremtidige strategi. For eksempel inkluderer nogle af de anerkendte fordele ved outsourcing:

OMKOSTNINGSFORDELE
Den mest åbenlyse og synlige fordel er de omkostningsbesparelser outsourcing medfører. Du skal ikke længere invistere i nye IT-medarbejdere, og du kan frigøre plads til andre vigtigere ressourcer.

ØGET EFFEKTIVITET
Ved at outsource din IT byder du samtidig mange års erfaring inden for dørene. Det fører til en stigning i produktiviteten og effektiviteten, hvilket bidrager til bundlinjen i din virksomhed.

FOKUS PÅ KERNEOMRÅDER
Outsourcing af dine forretningsprocesser vil frigøre interne ressourcer og sætte dig i stand til at fokusere på at opbygge dit brand og investere din tid i din egen forretning.

ADGANG TIL PROFESSIONELLE RESSOURCER
Du behøver ikke længere investere i rekruttering og træning af dyre medarbejdere til din virksomhed. ITAGIL tager sig af ressourcebehovene med vores pulje af højt kvalificerede konsulenter.

Få en skræddersyet IT-Outsourcing aftale med ITAGIL

”Kom i sikre hænder med professionelle konsulenter fra ITAGIL”

ITAGIL er Microsoft partner og en af ​​Danmarks førende udbydere af IT-Outsourcing og IT-supporttjenester. Mens IT-afdelingen er en af ​​de mest nødvendige i enhver virksomhed, rekrutteres og administreres et internt IT-team med en høj investering.

Mere end nogensinde leder virksomhederne efter måder at reducere omkostningerne på, mens de øger effektiviteten og udforsker måder at outsource deres forretningskrav til IT-Support.

For at hjælpe med dette har vi designet en række fleksible outsourcede IT-supportkontrakter til at understøtte dine forretningsbehov både på kontoret og til remote arbejdspladser.

Når alt kommer til alt, vælger man at outsource sin forretnings IT-support til en erfaren og etableret outsourcet IT-udbyder, så virksomhederne kan levere en hurtigere, skalerbar og fleksibel IT-supportdækning sammenlignet med et internt IT-team.