Server

Server

”Den centrale IT-funktion i din virksomhed”

hosting cloud

KØB SERVER BILLIGT HOS ITAGIL

Mangler du en server til din virksomhed? Køb server samt mange andre it-produkter. Hos ITAGIL leverer vi forskellige former for server-løsninger til vores kunder. Vi yder blandt andet drift og support på primært Windows servere – herunder blandt andet Small Business Server, Exchange, SQL, FTP og IIS.

BILLIG SERVER? EN CENTRAL IT-FUNKTION I DIN VIRKSOMHED

Sørg for at købe en server der opfylder dine behov fra start. Serveren spiller en afgørende rolle i virksomhedens IT-infrastruktur. Overordnet er en server en computer, der administrerer og leverer data til andre computere via et lokalt netværk eller gennem internettet. Hos Pro IT arbejder vi hovedsageligt med Microsoft Windows Server, men også Apples OS X server og Apache servere har vi erfaring med.

HVORFOR VÆLGE EN SERVER FRA ITAGIL?

Hvis du stadig er i tvivl om, hvorfor du skal købe en server hos ITAGIL, så kan vi nævne, at du er sikret professionel hjælp og vejledning fra vores certificerede medarbejdere indenfor Microsoft Windows Server.

Vi hjælper dig trygt igennem hele processen – såsom valg af hardware, installation af server software, opkobling af klienter og andre periferudstyr, opsætning af virksomhedens politik, backup, firewall og antivirus beskyttelse etc.

Køb server og fuld support til din løsning – ring til os for at høre nærmere om priser og proces.

Vores servere står for:

  • Pålidelighed
  • Sikkerhed
  • Overblik
  • Centralisering af data
  • Forbedrer deling og samarbejdet
  • Automatiseret backup system

ITAGIL – we make IT easy