ITAGIL Webhosting

”En 360 graders løsning til din hjemmeside”

https

Sikker og professionel drift – Din hjemmeside ligger i et moderne datacenter i Danmark, der både er ISAE 3402 certificeret og georedundante, hvor sikkerheden er i top:

  • 14 dages backup, så vi altid kan gendanne din hjemmeside.
  • Replikering/kopiering til sekundært datacenter, så din hjemmeside har optimal oppetid.
  • 24/7 monitorering og overvågning – Vi holder altid øje, hele året rundt!

Personlig og prisbelønnet support – ITAGILs dygtige webhosting konsulenter sidder klar ved telefonen inden for vores almindelige åbningstid, når du har behov for support og tilpasninger. Vi tilbyder også mulighed for 24/7 support ved tilmelding til vores vagtordning for Rammeaftalekunder.

Webudvikling og programmering – Hvad enten du har behov for en speciel designet løsning eller en klargjort pakkeløsning, så er ITAGILs erfarne webudviklere klar til at løse opgaven og levere netop den løsning, der passer bedst til din virksomhed

ITAGIL – we make IT easy

Hvad er webhosting?

For at få et websted aktivt og tilgængligt på internettet har du brug for en vært til din hjemmeside. Et webhostingfirma gør det muligt for alle på internettet at få adgang til dit website. Webhosting er dybest set en lille del, du køber på en webserver til at gemme dine webstedsfiler på. I Danmark kalder vi ofte den slags servere for et webhotel.

Skræddersy din webhosting efter dine behov

”Vi tilbyder dig en gør-det-selv løsning,
eller en managed webløsning, hvor vi håndterer alt det tekniske for dig”

tegnet figur der holdes af rigtige menneskehænder - styring - kontrollering - managed

Vi tilbyder dig to muligheder inden for webhosting.

  1. Basic – Gør det selv
   Vi hoster din hjemmeside på vores webhotel og du står selv for opsætning og vedligeholdelse af dit site (via cPanel).

  2. Managed webhosting – Hjælp hele vejen rundt
   Vi hoster din hjemmeside på vores webhotel og står samtidig for opsætning og vedligeholdelse af dit site.

Så uanset om du er gør-det-selv-typen eller hellere vil have os til at klare de tekniske detaljer for dig, så har vi en løsning du kan bruge.

Begge løsninger giver dig et webhotel specielt optimeret til WordPress, hvor du både får HTTPS/SSL, backup, uptime monitorering, broken link detection samt masser af plads og dansk support.

BASIC

Vær din egen herre over din hjemmeside med webhosting med vores Basic pakke.

Vi tilbyder dig, der selv ønsker at håndtere indstillingerne, filhåndteringen og administrationen af din hjemmeside fuld adgang til disse dele via cPanel.

Managed webhosting

Har du ikke energi til de tekniske detaljer, tilbyder vi dig to udgaver af Managed webhosting.

Med managed webhosting står vi for alt opsætning og administration og vedligeholdelse af din hjemmeside. På den måde skal du kun tænke på indholdet. Vi sørger for resten.

Stabil og sikker webhosting i dansk datacenter

”Stærk webhosting lokaliseret i Danmark. Med backup og mulighed for effektiv beskyttelse mod spam og virus.
Vælg den webhosting pakke, der passer til dit behov.”

webhosting managed

* ITAGIL managed webhosting forudsætter, at ITAGIL har udviklet sitet eller at det gennemgås og godkendes af ITAGIL.

Med Basic får du

En sikker og stabil webhosting platform, hvor du selv står for at opdatere og vedligeholde din hjemmeside. Mulighed for ITAGIL webhosting support jf. timetakst.

 

Med Pro får du

En Managed løsning på en sikker og stabil webhosting platform, hvor ITAGIL står for at opdatere, teste og vedligeholde din hjemmeside. Mulighed for ITAGIL webhosting support jf. timetakst.

Med Enterprise får du

En Managed løsning på en sikker og stabil webhosting platform, hvor ITAGIL står for at opdatere, teste og vedligeholde din hjemmeside. ITAGIL webhosting support inkluderet (Klippekort af 6 timer pr år til support/tilpasning/udvikling).

Hvad vores kunder siger om os

itagil firkanter testimonials
5 stjerner grøn

“ITAGIL understood our needs, and was able to provide service which was both reliable and efficient. ITAGIL made it easy for us to focus on our core business, while they did a great job at maintaining our cross country IT-infrastructure. Through ITAGIL, our employees had access to qualified IT-support 24/7, and the synchronised file access across the world was always available. ITAGIL had the capabilities to successfully help a global company like ours.”

Torben B. Lange, CEO hos NoiseLimit

Lad ITAGIL hjælpe din hjemmeside på benene

”Vi kan hjælpe dig online med en eksisterende hjemmeside,
Eller vi kan skabe en helt ny fra bunden af for dig

hjemmeside design - forberedelse og planlægning af ny hjemmeside

Er du helt på bar bund i forhold til hvordan du får din hjemmeside lagt online? Så tøv ikke – vi kan hjælpe dig.

Måske du slet ikke har en hjemmeside endnu, men har et behov for at få det?

Uanset så tag kontakt til os. Vi hjælper dig gerne med både, at få skabt en ny online portal for dig, din virksomhed eller personlighed. Og hvis du ønsker det, kan vi også stå for alt opsætning og vedligeholdese, så det eneste du skal gøre er, at bestemme indholdet.

Kontakt os allerede i dag og lad os om at implementere din nye hjemmeside, så du og din virksomhed kan fortsætte med at arbejde sikkert og effektivt.

Læs mere og web-udvikling her

Mulighed for 24/7 vagtordning

Enterprise pakken giver mulighed for at tilvælge ITAGILs 24/7/365 vagtordning, hvor man hele døgnet året rundt kan få support af en ITAGIL konsulent uden for vores almindelige åbningstid. Vagtordningen er en ”pay when used” ordning, hvor man betaler et mindre gebyr på 400,- pr måned (faktureres kvartalsvist) for at være med i ordningen, som giver mulighed for at kunne ringe til vagtnummeret. Derudover faktureres der pr time med dobbelt timetakst, når man gør brug af vagtordningen og ringer til vagtnummeret.