Brug for stærke IT-kompetencer?

”Kom i sikre hænder med professionelle konsulenter fra ITAGIL”

en mand forsøger at stabilisere en træklods imellem andre stablede træklodser

ITAGIL har i mere end 20 år haft fornøjelsen af at være ekstern IT-afdeling for et bredt udsnit af virksomheder i Danmark. Vores konsulenter er specialister i at drifte og optimere IT i forhold til den enkelte virksomhed, og de har alle en bred og dybdegående viden inden for support, implementering, rådgivning og projektstyring.

Vores filosofi er, at vi skal gøre IT nemt – med ITAGIL som samarbejdspartner kan du udvikle din forretning i stedet for at bøvle med IT. Nøgleordene hos os er sikkerhed og stabilitet, i alt hvad vi laver, og i lyset af persondataforordningen er vi blevet ISAE 3402-certificeret, sådan at vores kunder trygt indgår langsigtede samarbejde med os.

Læs mere om IT-Konsulent vikar

Vi har hovedet på plads og hænderne rigtigt skruet på

”Det er som at have sin egen IT-afdeling”

skoletavle - E=mc2 står skrevet på tavlen. Man ser også en mands hånd der netop har skrevet det med kridt

Alle ITAGIL konsulenter besidder en lang, faglig relevant uddannelse og har flere års praktisk brancheerfaring i bagagen. Dette er medvirkende til, at vores konsulenter er yderst kompetente og vant til at arbejde med kritisk IT-infrastruktur samt opretholde virksomhedsspecifikke regelsæt, mens de med et smil på læben løser dine medarbejderes daglige supportbehov.

Det er som at have din egen servicemindet IT-afdeling lige ved hånden, hvor du blot med et enkelt opkald på telefonen får hurtig adgang til alle vores konsulenters kompetencer, uden at du skal bekymre dig om løbende omkostninger til og bemanding af en dyr og ressourcekrævende intern IT-afdeling.

ITAGIL – we make IT easy

Konsulent og Rådgivning – Få styr på din IT

”Lad os producere dit næste online eventyr”

it konsulent - to mænd omkring en computer - den ene peger på skærmen den anden ser ud til at prøve på at forstå konceptet

Uanset opgavetype kan vores fuldtidsprofessionelle konsulenter med kort varsel træde til og indgå som en integreret del af din virksomheds IT-afdeling. Vores konsulenter har alle en bred og dybdegående viden om projektstyring, implementering og support.

Alle vores konsulenter besidder en lang, faglig relevant uddannelse samt en stor portion brancheerfaring. Dette er medvirkende til, at vores konsulenter er udrustet og vant til at arbejde med kritisk infrastruktur samt opretholde virksomhedsspecifikke regelsæt.

Vores konsulenter er normalvis altid til rådighed inden for normal kontortid, og ved nærmere aftale – via. underskrivelse af en Vagtordning – står de også til rådighed døgnets 24 timer, 365 dage om året.

Læs mere om vagtordning

Hvad er en IT-konsulent?

Informationsteknologikonsulenter rådgiver om, planlægger, designer og installerer informationsteknologisystemer til deres kunder. IT-konsulenter har brug for stærke interpersonelle og kommunikationsevner for at kunne håndtere kunder effektivt. IT-konsulenter løser problemer, forenkler installationer og tydeliggør behovet for en løsning.

Hvad er IT-rådgivning?

IT-rådgivning er en klientdrevet tilgang med en række it-supporttjenester, herunder professionel rådgivning bakket op af ekspertise i verdensklasse og i tråd med de skiftende teknologitendenser. En IT-rådgiver definer problemer, giver klienter mulighed for at løse deres egne problemer, rådgiver om flere bæredygtige løsninger (med fordele og ulemper).

IT-strategi

”Det handler om at smørre ærmerne op og lade andre om at styre alt det der med IT”

strategi - et skakspil hvor enes dronning slår den andens konge ud

Alle virksomheder bør have en IT-strategi i forhold hvad deres nødvendige behov er.

Det drejer sig ofte om at have styr på onboarding/offboarding strategi i forhold til nye ansatte og medarbejdere der stopper.

Alt fra håndtering af nye computere, telefoner, tablets samt opsætning og adgange til Microsoft 365, applikationer, netværk og meget mere.

Hos ITAGIL er vi vant til at sætte disse hjul igang og vi har mange års erfaring med at få IT-stragien på plads.

Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud på, at få sat hjul under din virksomhed, så det hele kan køre på skinner.

IT-sikkerhed

”Hvad skal en god hjemmeside indeholde?”

1001 sikkerhed tunnel

Hos ITAGIL udvikler vi responsive hjemmesider og applikationer til pc, tablets og mobiltelefoner.

Din hjemmeside er dit digitale showroom, som kunderne besøger, inden de går ned i din fysiske forretning.
Det er derfor afgørende, at du har en professionel hjemmeside, der kan findes af søgemaskinerne.
Hos ITAGIL får du et responsivt design tilpasset både computer, tablet og mobil.

Læs mere om IT-Sikkerhed

Hvad vores kunder siger om os

itagil firkanter testimonials
5 stjerner grøn

“ITAGIL kunne hurtigt stille et lille team af kompetente medarbejdere til rådighed der kunne overlappe hinanden, ligesom vi fik mulighed for at justere kapaciteten til det aktuelle behov, som fx ved sygdom mv. Vi har mødt nogle engagerede og dygtige medarbejdere hos ITAGIL, og giver meget gerne vores anbefaling videre.”

Jens Waldstrøm, IT Chef for Toyota Danmark.

Web & App-udvikling

”Hvad skal en god hjemmeside indeholde?”

website - create your own beautiful website - apple produkter, stor skærm mindre tablet samt telefon viser det samme website i responsive mode

Hos ITAGIL udvikler vi responsive hjemmesider og applikationer til pc, tablets og mobiltelefoner.

Din hjemmeside er dit digitale showroom udadtil. Det er her kunderne får førstehåndsindtrykket og i mange tilfælde tager det første skridt.

Lad os om at finpusse din hjemmeside, så dine besøgende bliver inspireret til at tage kontakt, så du kan konvertere dem til kunder.

Vi hjælper gerne med at sætte ben på din nye hjemmeside uanset om du selv kommer med et oplæg, eller om du beder os om assistance.

Læs mere om Web- & Appudvikling

Almindelige spørgsmål i forbindelse med IT-konsulent

Hvorfor skal man vælge en IT-konsulent?
Du SKAL naturligvis kun vælge en IT-konsulent, hvis du har brug for det. Som IT-Partner er vi til for at hjælpe dig med dine IT-behov. Vi er til for at hjælpe dig med at forøge dit vækstpotentiale med IT. Det handler om at få det hele til at spille sammen bedst muligt, så IT er en integreret del af din virksomhed, på en måde, så du nærmest ikke ænser det.
Hvad kan en IT-Konsulent hjælpe med?

Vores IT-konsulenter hjælper med alt fra installation af en computer til netværksopsætningen for hele virksomheden. Vi er vant til at vare alt IT-infrastruktur for vores kunder. Så det handler blot om at tage fat i os.

Hvad koster en IT-Konsulent?

Prisen på en IT-konsulent fra ITAGIL afhænger helt af i hvilket omfang behovet gør sig gældende. Er der tale om en engangsopgave, en større implementering eller måske en fast aftale på månedbasis. Du kan læse mere om priserne her.

Hvad skal der til for få rådgivning omkring vores IT?

Alt samarbejde tager udgangspunkt i dine behov inden for IT. Det første skridt er derfor en samtale eller et møde, så vi kan danne os et overblik af din virksomhed og IT-behovet i denne. Derfra tager vi i fællesskab udgangspunkt i en handlingsplan, som godkendes af begge parter. Tag kontakt allerede i dag!

Skil dig ud – Vælg en stabil IT-konsulent

Vi hjælper dig sikkert i hus med alt din IT

“De fleste kender til Dansk Retursystem, men ikke alle kender til vores høje krav til IT-systemer, som skal fungere døgnet rundt. Vi valgte ITAGIL som it-vagt leverandør til flere af vores kritiske IT-forretningsområder, og selvom de ikke er de største spillere på markedet, er vi meget tilfredse med, hvordan de løser opgaverne og opfylder vores behov. Deres medarbejdere udviser stor fokus på kundeservice og er altid lydhøre for vores input til samarbejdet.”

“Vi har haft stor glæde af deres brede kompetencer i alt fra cloudløsninger, Office 365 og ordinær helpdesk funktion for vores krævende medarbejdere. Rent aftalemæssigt har vi udnyttet ITAGIL’s fleksible aftalegrundlag som “IT Konsulent Vikar” indebærer, hvilket har fungeret godt for en virksomhed som vores hvor behovet veksler fra måned til måned.”

Kristina Olsen og Patrik Ström

CMO og CIO, Bonava

itagil reference - bonava - testimonial

KONTAKT OS I DAG!

Derfor skal du vælge ITAGIL som din IT-konsulent

Krav til IT er meget individuelt fra virksomhed til virksomhed. Der kan også være stor forskel på krav og behov og derfor hjælper vi dig sikkert i hus med en IT-løsning, der både opfylder din virksomheds krav, men også dine behov. Hvor krav ofte hænger sammen med juridiske handlinger, kan dine behov være af mere personlig karakter.

ITAGIL har med års erfaring ekspertise omkring både krav og behov indenfor IT. Som konsulent kan vi derfor hjælpe med at bringe de to områder i synergi, så du får et IT-setup der lever op til nutidens krav, men samtidigt løser dine individuelle behov.

Læs mere om vores løsninger her

IT-Support

Vi tilbyder IT support 24/7 med erfarne og certificerede IT-konsulenter til rådighed. Uanset om det er hardwaren eller softwaren der driller, så behandler vores IT support din sag hurtigt og effektivt.

 

Mere info

Web & APP Udvikling

Få din egen hjemmeside eller opdater din nuværende og præsenter din virksomhed på en ny og frisk måde. Vi hjælper også med applikationer til eksempelvis Andoird og iOS.

 

Mere info

IT-Sikkerhed

Der er mange vigtige elementer, når man taler om IT-sikkerhed. Firewall, antivirus, overvågning, IT-politik, kryptering, backup, replikering og GDPR m.m. Få styr på det hele.

 

 

Mere info