Brug for stærke IT-kompetencer?

”Kom i sikre hænder med professionelle konsulenter fra ITAGIL”

ITAGIL har i mere end 20 år haft fornøjelsen af at være ekstern IT-afdeling for et bredt udsnit af virksomheder i Danmark. Vores konsulenter er specialister i at drifte og optimere IT i forhold til den enkelte virksomhed, og de har alle en bred og dybdegående viden inden for support, implementering, rådgivning og projektstyring.

Vores filosofi er, at vi skal gøre IT nemt – med ITAGIL som samarbejdspartner kan du udvikle din forretning i stedet for at bøvle med IT. Nøgleordene hos os er sikkerhed og stabilitet, i alt hvad vi laver, og i lyset af persondataforordningen er vi blevet ISAE 3402-certificeret, sådan at vores kunder trygt indgår langsigtede samarbejde med os.

Vi har hovedet på plads og hænderne rigtigt skruet på

”Det er som at have sin egen IT-afdeling”

Alle ITAGIL konsulenter besidder en lang, faglig relevant uddannelse og har flere års praktisk brancheerfaring i bagagen. Dette er medvirkende til, at vores konsulenter er yderst kompetente og vant til at arbejde med kritisk IT-infrastruktur samt opretholde virksomhedsspecifikke regelsæt, mens de med et smil på læben løser dine medarbejderes daglige supportbehov.

Det er som at have din egen servicemindet IT-afdeling lige ved hånden, hvor du blot med et enkelt opkald på telefonen får hurtig adgang til alle vores konsulenters kompetencer, uden at du skal bekymre dig om løbende omkostninger til og bemanding af en dyr og ressource tung intern IT-afdeling.

ITAGIL – we make IT easy      Kontakt

Vi er stolte over vores certificeringer og tildelinger, som vi arbejder hårdt for at opnå hver eneste dag, så du er sikker på, at vores løsninger altid lever op til de høje kvalitets- og sikkerhedskrav, der er påkrævet.