VIKAR TIL SUPPORT, IMPLEMENTERING OG PROJEKTSTYRING

Uanset opgavetype kan ITAGIL’s fuldtidsprofessionelle IT konsulenter med kort varsel træde til og indgå som en integreret del af din virksomheds IT-afdeling. Vores IT konsulenter har alle mange års uddannelse og praktisk erfaring i bagagen, og de er vant til, under fuld fortrolighed, at arbejde med kritisk infrastruktur og opretholde virksomhedsspecifikke regelsæt.

 

MED EN TILKNYTTET IT KONSULENT FRA ITAGIL FÅR DU:

  • En stabil, professionel og effektiv IT ressource
  • Høj kontinuitet – ingen ferie – eller sygedage
  • Skalerbar arbejdskraft i forhold til jeres behov
  • Ingen freelance
  • Intet fordyrende mellemled

Når I bruger en IT konsulent vikar fra ITAGIL, slipper din virksomhed for hovedpinen ved at lede og sortere i junglen af eksterne freelance konsulenter, der ofte forsvinder som dug for solen, hvis fx en mulighed for fastansættelse andetsteds melder sig. Desuden sparer du udgifterne på et langt og bekosteligt forløb med et rekrutteringsbureau.

Hos ITAGIL er alle vores IT konsulenter fastansatte fuldtidsprofessionelle, og vi implementerer og oplærer altid en backup konsulent i forbindelse med en vikarstilling, der kan træde til med det samme i tilfælde af sygdom, og som dækker under ferie. Dette sikrer din virksomhed højeste stabilitet og garanti for, at det ønskede arbejde bliver udført som planlagt.

MANGE ÅRS ERFARING MED AT UDBYDE IT-KONSULENT VIKARER
ITAGIL har flere års erfaring med at levere vores egne IT konsulenter, som vikarer, til mange forskellige virksomheder rundt om i Danmark, fx har vi med stor succes hjulpet Toyota Danmark, Bonava og TNS Gallup.

Med ITAGIL som jeres samarbejdspartner, står vi til rådighed med alt fra generel 1. og 2. level support til at styre implementering af store IT projekter, hvis jeres egne IT konsulenter er pressede, syge, har ferie eller på anden måde er ude af stand til at løfte arbejdsopgaven i en given periode.

Vi er stolte over vores certificeringer og tildelinger, som vi arbejder hårdt for at opnå hver eneste dag, så du er sikker på, at vores løsninger altid lever op til de høje kvalitets- og sikkerhedskrav, der er påkrævet.