Teknisk dygtig IT-konsulent der kan holde mange bolde i luften

IT konsulent

Om ITAGIL

ITAGIL er en veldrevet og succesrig IT-virksomhed med hovedkontor i København. Vi er blevet udnævnt til Gazelle af Børsen i 3 år i træk, 3402-certificeret og vi vokser stadig. Vi er ca. 30 medarbejdere fordelt på vores kontorer i København og Tønder, der supporterer og vedligeholder virksomheders IT-infrastruktur og –systemer. Vi lægger stor vægt på det kollegiale fællesskab blandt vores medarbejdere og arbejder systematisk efter vores motto ”we make IT easy” både internt blandt kollegaer og eksternt overfor vores kunder.

Jobbet:

Vi søger nu en kompetent kollega til vores kontor i København med høj IT-teknisk kompetence og mulighederne deri. Kollegaen der indgår i vores konsulentteam skal kunne identificere et problem, nedbryde det i løsbare elementer og implementere løsningen hos vores kunder. Vi søger en servicemindet og udadvendt person med sans for struktureret arbejde og kvalitet. Du skal selvstændigt, dog med støtte fra virksomhedens vidensgrundlag, medvirke til at løse en række driftsmæssige opgaver som f.eks. helpdesk, onsite service, implementeringer, dokumentation, projektstyring og generel bistand vedr. IT-mæssige områder for vores kunder.

Vores forventninger til dig:

Du skal have en præsentabel fremtræden. Du skal kunne tale/skrive dansk og engelsk flydende. Du skal have kørekort. Du skal arbejde struktureret og med forståelsen for dokumentation og ITIL/SPOC sagshåndtering som en absolut nødvendighed. Du skal være villig til at indgå i et team der alle giver sig 100% for opgaven. Du skal have erfaringer med O365, AD, Netværk og måske Mac og gerne bevis på din Microsoft viden i form af en Certificering eller lignende. Du har nok en operationel teknisk IT-baggrund fra et tidligere lignende job. Du er villig til at blive testet på din IT-viden ved en eventuel samtale.

Vi tilbyder:

  • At blive en del af vores konsulentteam
  • Selvstændigt ansvar for opgaver og projekter
  • Et spændende og udviklende miljø med frihed under ansvar
  • En ungdommelig virksomhed med højt humør
  • Sociale arrangementer og andre medarbejdergoder
  • Løn, pension og sundhedssikring efter anciennitet og kvalifikationer

Yderligere oplysninger og ansøgning

Hvis du vil vide mere om stillingen kontakt da Adm. Dir. / CEO, Kim Pichard Nielsen på tlf. 5372 9040

En eventuel ansøgning fremsendes, med billede, på mail [email protected]