Microsoft 365 til erhverv

”Ha’ altid Office-pakken med dig – også i lommen”

microsoft 365 applikationer på mobiltelefon

ITAGIL yder effektiv og professionel Microsoft 365 support til erhverv i øjenhøjde med den enkelte bruger. Uanset om du er nybegynder eller ekspert indenfor Microsoft 365, så kan ITAGIL hjælpe dig igennem de udfordringer, du står med i dag.

Microsoft 365 er Microsofts anerkendte cloud løsning, som samler hele det kendte Office-miljø i skyen. Heriblandt: Word, Outlook, Excel, PowerPoint, Exchange, Teams og Sharepoint.

Med Microsoft 365 behøver du ikke punge ud til en lokal serverløsning.

Du får i stedet, ved hjælp af Microsoft cloud teknologi, og til en fast lav månedlig pris, hele funktionaliteten både direkte på din computer og i online format, så du altid kan tilgå dine Microsoft 365 produkter, uanset hvor du er.

Hvad er Microsoft 365?

Microsoft 365 er et varemærke, hvorunder Microsoft markedsører en abonnementbaseret gruppe af forskellige programmer. Microsoft 365 er således en produktivitetssky af applikationer, der kan benyttes på tværs af arbejde og privat. Cloud-løsningen er designet til at hjælpe dig med at forfølge din passion og drive din virksomhed. Mere end bare apps som Word, Excel, PowerPoint og Teams. Microsoft 365 samler de bedste produktivitetsapps i klassen med kraftfulde skytjenester, enhedsadministration og avanceret sikkerhed i en sammenkoblet oplevelse.

Hvad er Office-pakken?

Office-pakken, som længe har gået under navnet “Office 365” har i dag skiftet navn til Microsoft 365. Det som vi alle kender som “Office-Pakken” har dog ikke ændret sig. Det er en pakke med en familie af klientsoftware, serversoftware og tjenester fra Microsoft, der inkluderer Microsoft Word, et tekstbehandlingsværktøj; Microsoft Excel, et regnearkprogram; Microsoft PowerPoint, der bruges til at skabe interaktive præsentationer; Microsoft Outlook, der bruges til e-mail- og kalenderadministration; Microsoft Access, et databasestyringsprogram; og Microsoft OneNote, en notatapplikation.

Fokus på dine muligheder med Office-pakken til erhverv

”Få dit Microsoft 365 Login og kom igang med dit arbejde”

microsoft applikationer

ITAGIL har fra begyndelsen haft fokus på Office pakken til erhverv og de fantastiske muligheder, som løsningen giver vores kunder. Vi vil meget gerne holde et møde med jer og forklare, hvordan lige netop jeres virksomhed kan drage stor fordel heraf.

Vi hjælper både med implementering af Microsoft 365 til erhverv, migrering fra jeres nuværende løsning og opsætning af et helt nyt miljø.

Vi kan desuden yde Microsoft 365 support på jeres eksisterende løsning, og vi varetager også gerne alle jeres licenser.

Hvad vores kunder siger om os

itagil firkanter testimonials
5 stjerner grøn

“Vi har haft stor glæde af ITAGIL’s brede kompetencer i alt fra cloudløsninger, Office 365 og ordinær helpdesk funktion for vores krævende medarbejdere. Rent aftalemæssigt har vi udnyttet ITAGIL’s fleksible aftalegrundlag som “IT Konsulent Vikar” indebærer, hvilket har fungeret godt for en virksomhed som vores hvor behovet veksler fra måned til måned.”

Kristina Olsen, CMO & Patrik Ström fra CIO Bonava

Hvorfor vælge Microsoft 365 support og implementering fra ITAGIL?

”Microsoft 365 – Office-pakken – til Windows og MAC, telefon og tablet”

microsoft excel

ITAGIL følger dig trygt og professionelt igennem implementeringsprocesserne fra start til slut. Vi leverer en gennemtænkt plan for flytning af domæner, postkasser og anden data fra jeres eksisterende løsninger til Microsoft 365, og vi slutter meget gerne hele processen af med at undervise jeres brugere i de nye muligheder, så I kommer bedst mulig fra start.

Vores medarbejdere er alle Microsoft 365 certificererede og sikrer dig professionel rådgivning og vejledning gennem hele forløbet, uanset om I kommer fra et PC eller Mac miljø.

Vi kan både levere support i form af Quick Support, Remote Support og Onsite Support. Vi udarbejder gerne et konkurrencedygtigt og uforpligtende tilbud på en Office 365 løsning til din virksomhed.

Mere end 98% af vores kunder er yderst tilfredse med ITAGIL’s service og siger bl.a., at vi er effektive, professionelle og leverer høj værdi i forhold til omkostningerne.

Microsoft 365 Priser og løsninger

Features

Office-online

Office Apps

Sikre skytjenester

Flere Sikre skytjenester

Skylager pr. bruger

Pris er basseret på bruger/måned
(årlig binding)
Prisen inkluderer ikke moms.

Microsoft 365 Business Basic

Teams: ✔️

24/7 Support:

Teams: ✔️

24/7 Support:

Storage: 1 TB

DKK 31,50

Kontakt os
Microsoft 365 Business Standard

Teams: ✔️

24/7 Support: ✔️

Teams: ✔️

24/7 Support:

Storage: 1 TB

DKK 78,70

Kontakt os
Microsoft 365 Business Premium

Teams: ✔️

Teams: ✔️

24/7 Support: ✔️

24/7 Support: ✔️

Storage: 1 TB

DKK 125,90

Kontakt os
Microsoft 365
E3

Teams: ✔️

24/7 Support: ✔️

Teams: ✔️

24/7 Support: ✔️

Storage: 5 TB

DKK 234,30

Kontakt os

Office Applikationer

Microsoft 365 kommer med følgende applikationer enten i en online version eller en dekstop version – eller som begge dele, alt efter hvilken løsning du vælger.

microsoft office ikoner

Få Microsoft’s premiumversioner af apps og tjenester til at oprette, samarbejde og dele dit bedste arbejde med alle dine kollegaer og samarbejdspartnere.

ITAGIL tilbyder dig hele paletten af applikation fra Microsoft. Dels er der standard applikationerne og dels, kan der være nogle ekstra applikation alt efter hvilken pakke-løsning du vælger.

Er du i tvivl om, hvad de forskellige applikationer bruges til, så læs med herunder, hvor vi gennemgår dem en efter en.

Office-apps

Sikre skytjenester

Microsoft 365 til erhverv inkluderer:

    • Høj oppetid på 99,9%
    • Kompetent Microsoft 365 support til både PC og Mac
    • Sikkerhed på allerhøjeste niveau
    • En fuld skalerbar løsning i forhold til jeres behov
    • Fordelagtig og fast månedlig pris

Microsoft har højt fokus på sikkerhed og stabilitet, og kan derfor generelt garantere en oppetid på hele 99,9%, og med deres Advanced Threat Protection, som ITAGIL altid anbefaler, opnås en af de mest sikre mail løsninger, der findes i dag.

Azure AD Premium P1

Azure AD Premium P1 – er en udgave på virksomhedsniveau, der giver identitetsstyring til lokale brugere, fjernbrugere og hybridbrugere, der får adgang til applikationer både lokalt og over skyen.

Omfatter Microsoft 365 Office Azure AD p1?
Microsoft 365 Office får Azure Active Directory Premium P1-frynsegoder. Microsoft har meddelt, at abonnenter på Microsoft 365 Business (som nu er omdøbt til “Microsoft 365 Business Premium”) får Azure Active Directory Premium P1-licens uden ekstra omkostninger.

Almindelige spørgsmål omkring Microsoft 365

Hvorfor er navnet ændret fra Office 365 til Microsoft 365?

Microsoft ændrede navnet for bedre at reflektere udvalget af funktioner og fordele ved abonnementet for at imødekomme de unikke behov hos enkeltpersoner og virksomheder.

Kræver Microsoft 365 internetadgang?

Ja, der kræves internetadgang for at installere og aktivere Microsoft 365 og få alle de nyeste udgaver af apps og tjenester. Bemærk, at hvis du er en eksisterende Office 365-abonnent, behøver du ikke at geninstallere eller købe et andet abonnement. Du behøver ikke at have internetforbindelse for at benytte Office-programmer, f.eks. Word, Excel og PowerPoint, da disse programmer er fuldt installeret på din computer.

Hvad kræver det for at komme igang med Microsoft 365?

Du skal blot vælge en plan der passer dit behov og så købe et abonnement. Lad os hjælpe med installation og implementering i virksomheden.

Hvad koster Microsoft 365?

Prisen for Microsoft 365 afhænger af hvilken version du vælger. Du kan se de forskellige versioner her på siden.

Kræver det Microsoft 365 for at bruge Word?
Hvis du ikke har brug for den fulde pakke af Microsoft 365-værktøjer, kan du få adgang til et antal af dets apps online – inklusive Word, Excel, PowerPoint, OneDrive, Outlook, Kalender og Skype – helt gratis. Sådan får du dem:
Gå til Office.com.
Log ind på din Microsoft-konto (eller opret en gratis). Hvis du allerede har et Windows-, Skype- eller Xbox-login, har du en aktiv Microsoft-konto.
Vælg den app, du vil bruge, og gem dit arbejde i skyen med OneDrive.
Hvorfor er Skype ikke med i Office-pakken?

Microsoft har meddelt at de lukker Skype for Business den 31. juli 2021. Microsoft erstatter dette med Teams – deres integrerede app til chats, opkald, skærmdeling og dokumentsamarbejde.

Derfor er Skype for Business ikke længere markedsført som en del af Office-pakken.

Du anbefales at bruge Microsoft Teams i stedet, som er en del af Office-pakken.

Du er i godt selskab

Du er ikke alene om at vælge en god og sikker hosting udbyder.
Læs her hvad to af vores kære kunder har at sige.

“Goodmorning Technology fik anbefalet ITAGIL, på et tidspunkt hvor vi oplevede en række udfordringer med vores IT-systemer. For os gjaldt det om at finde en samarbejdspartner, der kunne reagere hurtigt og professionelt på vores akutte it-support behov. Det kan ITAGIL til fulde. Vi føler os trygge og velinformeret om de løsninger og muligheder der bliver præsenteret til vores type virksomhed og kan dermed træffe de nødvendige beslutninger med sindsro. Vores IT består af et blandet miljø af både Mac, PC og server. Især her har ITAGIL demonstreret overblik og faglig kompetence, når vores systemer skal tale sammen på tværs af platforme. Kort sagt: ITAGIL leverer lynhurtig respons og god sparring til løsninger i relation til en virksomhed som vores. Derfor: Vi kan varmt anbefale ITAGIL som samarbejdspartner.”

Lars Thomsen

Managing Director Goodmorning Technology

itagil reference - goodmorning technology - testimonial

“Da jeg skulle starte egen virksomhed, var jeg på udkig efter en leverandør, hvor jeg kunne få en samlet alt-i-en løsning til en rimelig pris. Jeg valgte ITAGIL, fordi de imødekom mine behov for hosted hjemmeside, mail samt virusbeskyttelse. Som lille virksomhed føler jeg mig godt hjulpet af ITAGIL og priserne er overkommelige. Jeg oplever en stor tryghed og høj grad af funktionalitet ved brug af Hosting hos ITAGIL. Nu kan jeg konstant være opdateret i mit arbejde. Jeg har oplevet, at få hjælp til andre ting foruden it-support. Da min harddisk brød sammen, var ITAGIL der med det samme og fik reddet den, så intet gik tabt. Jeg anbefaler jævnligt ITAGIL til mine klienter, da jeg oplever ITAGIL som en konkurrencedygtig virksomhed med god service. Når jeg ringer, hjælper de med det samme.”

KONTAKT OS I DAG!

Derfor vælger andre Microsoft 365 fra ITAGIL?

ITAGIL følger dig trygt og professionelt igennem implementeringsprocesserne fra start til slut. Vi leverer en gennemtænkt plan for flytning af domæner, postkasser og anden data fra jeres eksisterende løsninger til Office 365, og vi slutter meget gerne hele processen af med at undervise jeres brugere i de nye muligheder, så I kommer bedst mulig fra start.

Vores medarbejdere er alle Office 365 certificererede og sikrer dig professionel rådgivning og vejledning gennem hele forløbet, uanset om I kommer fra et PC eller Mac miljø.

Vi kan både levere support i form af Quick Support, Remote Support og Onsite Support. Vi udarbejder gerne et konkurrencedygtigt og uforpligtende tilbud på en Office 365 løsning til din virksomhed.

Mere end 98% af vores kunder er yderst tilfredse med ITAGIL’s service og siger bl.a., at vi er effektive, professionelle og leverer høj værdi i forhold til omkostningerne.

Hvad kan vi ellers hjælpe dig med?

IT-Support

Vi tilbyder IT support 24/7 med erfarne og certificerede IT-konsulenter til rådighed. Uanset om det er hardwaren eller softwaren der driller, så behandler vores IT support din sag hurtigt og effektivt.

Mere info

Hosting

Vi kan hoste din hjemmeside, dine filer, din Microsoft 365 og meget mere. Du får 24/7/365 monitorering og overvågning af dine systemer. Alt bliver replikeret og sikret mod lokale nedbrud.

Mere info

IT-Konsulent

Få hjælp med at ligge en strategi for din IT-infrastruktur. Få styr på virksomhedens filer, både lokalt og i skyen. Vi guider dig med hensyn til indkøb, opsætning og vedeligeholdelse.

Mere info