IT-Hosting 

Sikkerhed & Fart i én nem løsning

Kontakt os

EN HOSTING LØSNING DER VIRKER

ITAGIL tilbyder dedikeret IT-hosting med datacentre i Danmark.
Vores hostingløsninger er nemme, sikre og effektive – Det garanterer vi!

Hør mere om, hvordan hosting hos ITAGIL gør IT nemt for jer

I kommer i godt selskab med ITAGIL’S hosting løsninger

IT-Hosting hos ITAGIL

Hosting er en af begreber, der i dag bruges ret bredt. Derfor kan det være fornuftigt lige at afstemme, hvad der menes når man taler om IT-hosting.

IT-hosting gennem ITAGIL er en dedikeret virtuel server til jeres virksomhed. Det betyder i praksis, at virksomhedens medarbejdere kan arbejde på den fælles virtuelle server med mulighed for ”eget” skrivebord – Alt data vil dog altid være gemt eller ”hostet” på den virtuelle server. Den fysiske lokation på serveren (hardwaren) er placeret i et sikkert dansk datacenter.

ITAGIL tilbyder 2 forskellige former for IT-hosting:

Standard Hosting

En standard IT-hosting hos ITAGIL indeholder hosting af jeres data med dertilhørende sikkerhed og mulighed for at tilgå virksomhedens data gennem flere enheder.

De fleste kender nok, at virksomheden har en server eller et drev, hvor dokumenter og andet som en virksomhed bruger er tilgængeligt for alle med adgang til dette.

Standard hosting medfølger også et Active Directory (AD). Et AD er en funktion, hvor virksomheden har mulighed for at profilstyre adgang til data og generelle brugerrettigheder.

Med standard hosting hos ITAGIL får man altid:

 • Dedikerede virtuelle servere i et sikret datacenter
 • Komplet sikkerhed over jeres data og servere
 • Et Active Directory
 • Mulighed for at tilgå din data udenfor virksomhedens netværk via VPN-forbindelse 
GDPR: Hængelås med tråde af små hængelåse

Remote Desktop Hosting

En remote desktop hosting/server, også kaldet en RDS, er ligesom en standard løsning også en hosting løsning. Virksomhedens data er hostet på en sikker virtual server, hvor medarbejderne kan arbejde.

Forskellen er, at en RDS giver væsentligt mere fleksibilitet. Med en standard hosting er det kun data og filer, der er placeret på serveren, hvor en RDS giver mulighed for også at hoste applikationer på sin server og dermed frigive noget ”kraft” til computeren.

Eksempelvis hvis en medarbejder skal arbejde i et fælles økonomisystem eller Adobe pakken. Hvis virksomhedens hardware er lidt ældre, kan det give problemer med at køre programmet effektivt og dermed sløve produktiviteten. Med en RDS er programmet hostet på det virtuelle skrivebord og det er serveren der kører programmet.

Derudover er en RDS en centraliseret løsning, hvor man, uafhængigt af ens lokation og af hvilken computer man har til rådighed, blot med en internetforbindelse vil kunne tilgå sit hostede skrivebord og arbejde med virksomhedens applikationer og data.

Med en Remote Desktop Server hosting hos ITAGIL får man:

 • Dedikerede virtuelle servere i et sikret datacenter
 • Komplet sikkerhed over jeres data og servere
 • Et Active Directory
 • Fleksibilitet til at arbejde med både data og applikationer på alle enheder
 • IT-hosting af hele den digitale infrastruktur
 • Web Protection på alle virtuelle servere
to personer står med ryggen til

ITAGIL kunne hurtigt stille et lille team af kompetente medarbejdere til rådighed der kunne overlappe hinanden, ligesom vi fik mulighed for at justere kapaciteten til det aktuelle behov, som fx ved sygdom mv. Vi har mødt nogle engagerede og dygtige medarbejdere hos ITAGIL, og giver meget gerne vores anbefaling videre

Jens Waldstrøm – IT Chef / Toyota Danmark

Sikkerhed og IT-hosting

At overdrage sin virksomheds data til et eksternt firma er naturligvis forbundet med en vis usikkerhed. Det er naturligt og hos ITAGIL mener vi også at man skal stille sig kritisk overfor ens IT-partner.

Hos ITAGIL er vores sikkerhedspolitik inddraget i hele virksomheden fra top til bund og vi sætter de samme krav til vores samarbejdspartnere. Vi har derfor svaret på nogle af de spørgsmål vi mener, at man bør stille sin IT-hosting udbyder.

Hvor er jeres data?

Hos ITAGIL er jeres data hostet på en server i et dansk datacenter. ITAGIL stiller strenge krav til vores samarbejdspartnere og sikre os at disse bliver efterlevet. Vores partnere er sikkerhedsgodkendte og ISAE 3402 certificerede.

Hvad hvis serveren går ned?

ITAGILS hosting løsninger indeholder en 30 dages backup.  Derudover benytter vi os af georedundans, hvilket betyder at jeres data altid er kopieret til et sekundært datacenter.

Hvad med ITAGILS sikkerhed?

ITAGIL er ISAE 3402 certificerede og alle vores IT-konsulenter er sikkerhedsgodkendte.

Hvad hvis ITAGIL går konkurs?

Jeres data vil stadig være sikkert lokaliseret på serveren. Derudover er ITAGIL en 20-årig virksomhed med 7 Gazelle priser og den højeste kreditværdighed (AAA) man kan opnå.

Hvad hvis serveren går ned i weekenden eller i ferie?

IT-hosting via ITAGIL kommer med 24/7 monitorering. Der er derudover altid nogen på vagtelefonen, der kan besvare spørgsmål og hjælpe.

Andre spørgsmål?

2 personer sidder ved computerskærme

Ofte stillede spørgsmål til IT-hosting

Hvor opbevares virksomhedens data?
Jeres data ligger i moderne datacenter i Danmark (Tåstrup og Glostrup), der både er ISAE 3402 certificeret og georedundante, hvor sikkerheden er i top.
 • 30 dages backup, så vi altid kan gendanne din data.
 • Replikering/kopiering til sekundært datacenter, så dine data har optimal oppetid.
 • 24/7 monitorering og overvågning – Vi holder altid øje, hele året rundt!
Hvad gør ITAGIL for at jeres data er sikre?

ITAGIL har altid 30 dages backup. Vi replikerer også data mellem vores to server lokationer, således at filerne altid ligger klar til brug.

Hvilke certificeringer har ITAGIL?

ITAGIL har en ISAE 3402-certificering, som er en international standard for IT-service-leverandører. Det er en garanti for, at processerne omkring sikkerhed, drift, kontrol, økonomi og service mm. lever op til de rette standarder.

Hvordan ser økonomien ud i ITAGIL

Hvad ville der ske med dine data, hvis din hosting udbyder gik konkurs? Hvor lang tid vil det tage, at få alle data overført til en ny hostingudbyder og hvad ville det koste?

Du vil i værste tilfælde kunne risikere at miste forretningskritiske data, hvis du valgte leverandør som ikke har økonomien i orden.

Det er derfor vigtigt at vælge en troværdig og pålidelig samarbejdspartner.

ITAGIL blev etableret i 2001, har en AAA-kræditværdighed score (2021) såvel som 7 Gazellepriser.

Hvad er Hosting?

Hosting kan bruges til flere ting. Eksempelvis kan du hoste din hjemmeside eller webshop, så andre kan finde den på interenettet. Du kan også hoste filer og data som bruges internt i virksomheden og det er også muligt at sætte virksomhedens computere op til automatisk at gemme filer på en delt harddisk i “skyen”, som alle i virksomheden har adgang til.

Hvilke fordele er der ved hosting?

Den mest åbenlyse fordel for en virksomhed ved at hoste data er, at alle i virksomheden har adgang til filerne uanset hvor de befinder sig. Derudover slipper man også for at have flere kopier og ældre versioner af samme fil.

Det giver også tryghed at vide at data er beskyttet og at der altid er backup af vigtige filer.

Læs mere om vores løsninger her