Cloud løsninger til erhverv

Få virksomheden online med Microsoft Azure

Kontakt os

MED EN CLOUD LØSNING FÅR JERES VIRKSOMHED

ADGANG TIL ET GLOBALT DATACENTER

Med Microsoft Azure Cloud løsninger kan jeres virksomhed nemt rykke virksomhedens

data og drift i skyen – Lille eller stor. Cloud er for alle virksomheder

Hør mere om, hvordan cloud løsninger hos ITAGIL gør IT nemt for jer

Du kommer i godt selskab med ITAGIL’S Cloud hosting løsninger

Microsoft Azure – En solid Cloud løsning

En Cloud løsning består af virtuelle datacentre, hvor en virksomhed kan opbevare sin digitale infrastruktur som eksempelvis applikationer og filer. Det betyder at virksomheden kan outsource sin digitale infrastruktur og gennem en Cloud server og lade medarbejdere have adgang til alle filer og programmer/applikationer de behøver fra alle enheder. Nemt og skalerbart.

ITAGIL benytter sig af Microsoft Azure, når det kommer til Cloud hosting. Azure er en platform, der gør det nemt for brugerne at administrere og håndtere applikationer og filer i virksomheden.
Azure er den absolut største og mest udbredte Cloud hosting i verden og indeholder over 600+ løsninger og funktioner.

Valget på Azure er naturligt givet ITAGILS’s forhold til Microsofts løsninger og vores erfaring med produkterne i Microsofts produktportefølje. Desuden overholder Azure EU’s regler for personfølsomme oplysninger (GDPR).

Med Azure hosting fra ITAGIL får ens virksomhed

  • Oppetidsgaranti 99,7%
  • Forbrugsafregnede priser
  • Maksimal fleksibilitet
  • Skalerbare ressourcer uden begrænsninger

Det er især en fordel at vi har adgang til vores server hjemmefra, da vi har mange arbejdstimer i løbet af en uge. Det har selvfølgelig været en learning experience at arbejde på en terminalserver og ikke en lokal computer, men ITAGIL’s konsulenter har været gode til at forklare processen, og hvis der er opstået problemer, er de blevet løst hen ad vejen (…). Vi oplever at ITAGIL’s konsulenter både er professionelle og lette at komme i kontakt med ved daglig it-support og it-drift – Det er meget vigtigt for os, så det sætter vi pris på, og derfor kan vi helt klart anbefale ITAGIL til andre.

Brian Sheldon – Partner / AG5 Architects

Overlad styringen af Cloud til os

Virksomheder i dag har behov for en IT-infrastruktur, der både er nem at bruge for medarbejderne såvel som sikker mod cyber-angreb fra uvedkommende.

Nogle af de spørgsmål, der skal stilles til sin samarbejdspartner i Cloud løsninger er blandt andet:

Er vores virksomheds data sikker i en Cloud server?
  • Hos ITAGIL er vi eksperter i IT-sikkerhed. Vores konsulenter arbejder kontinuerligt med IT-sikkerhed og vi er desuden Microsoft partnere.
Hvordan skal Cloud løsningen sættes op?
  • Vi klarer alt opsætning af jeres IT-hosting. Vores erfaring med Cloud og Azure opsætning strækker sig over mange brancher og virksomheder.
Hvem skal stå for support ved problemer?
  • En af vores spidskompetencer er IT-support og vi yder hver dag hjælp til en lang række virksomheder – i alle størrelser. Med en rammeaftale hos ITAGIL kan jeres virksomhed få support så snart behovet opstår.
Hvad er jeres virksomheds behov?
  • Hos ITAGIL afdækker vi jeres virksomheds behov inden vi starter et samarbejde op, således er I sikre på at få den bedste løsning.

Læs mere om vores løsninger her