Microsoft Azure

Azure hosting – Et globalt datacenter netværk

”Microsofts eget styresystem til Cloud Computing”

azure cloud infrastructure

Azure hosting gør det enkelt og hurtigt at behandle din data. Microsoft Azure er en åben og fleksibel cloud-platform leveret af Microsoft, der giver mulighed for hurtigt at opbygge, installere og administrere programmer og servere på tværs af et globalt netværk af datacentre. Platformen kan benyttes til alle former for programmer og servere.

MED AZURE HOSTING FRA ITAGIL FÅR DU:

    • Oppetidsgaranti 99,95%
    • Forbrugsafregnede priser
    • Maksimal fleksibilitet
    • Skalebare ressourcer uden begrænsninger

Hvad vores kunder siger om os

itagil firkanter testimonials
5 stjerner grøn

“Jeg er meget tilfreds med den hjælp jeg modtager fra ITAGIL. De er gode til at lære fra sig og til at fortælle mig hvad problemet er, så jeg forstår det. Derudover er de altid imødekommende og smilende, så jeg er altid glad for at få hjælp fra ITAGIL.”

René fra Dansk Retursystem

Eksperter i Microsoft Azure Hosting

”Lad os hjælpe jer over på en Azure sky”

Microsoft Azure er en platform, der giver brugerne mulighed for at engagere sig i agil cloud computing og er designet til at oprette og administrere apps gennem Microsofts datacentre. Som en grundlæggende definition er Azure (tidligere Windows Azure) Microsofts operativsystem til cloud computing.

Hvor vidt det er en fordel at benytte en cloud-platform til jeres applikationer og servere, er en overvejelse som ITAGIL kan belyse mulighederne ved at gennemgå jeres behov. Vi klarelægger hvilke fordele, I opnår ved at flytte jeres IT helt eller delvist til en cloud-platform, og vi sørger for, at det sker uden ubehagelige overraskelser.

Hvorfor vælge Azure Hosting via ITAGIL?

”Vi har ekspertise og know how”

concept cloud computing

En Cloud-platform uden professionel styring er at lade dit team arbejde i blinde.

Cloud-platformen – hvad enten det er Microsoft Azure, Amazon Webservices eller en helt tredje udbyder – er 100% forbrugsbaseret. Det kræver derfor en grundig foranalyse samt en stram styring af netværk, programmer og servere for at sikre, at der ikke bliver brugt unødvendige ressourcer.

ITAGIL har stor viden indenfor Azure webhosting, og netop denne solide hands-on-erfaring er nødvendig for at sammensætte en løsning, der giver din virksomhed alle fordelene ved brug af Microsoft Azure.

Gør som vores andre kunder – let din virksomheds hverdag med Azure hosting.

ITAGIL – we make IT easy