Firewalls på højt niveau

”Få styr på sikkerheden i dit netværk”

pfsense firewall beskytter computer

Med tusindvis af virksomheder, der i dag bruger Netgate pfSense® løsninger, er dette nu en af verdens mest pålidelige open source-netværkssikkerhedsløsning.

Netgate pfSense® produkter er bygget på Netgates yderst sikre platforme og konstrueret til at give det højeste niveau af ydeevne, stabilitet og sikkerhed.

Netgate pfSense® produkter kan tilpasses virksomhedens størrelse, uden at gå på kompromis med hverken funktionalitet eller sikkerhed. Den gode funktionalitet og høje sikkerhed får du på selv de mindre modeller. Forskellen på de store og små modeller er ofte, hvor mange samtidige brugere den kan håndtere, og mængden af data, den skal kunne overføre.

Hos ITAGIL leverer vi omfattende netværkssikkerhedsløsninger til din virksomhed og hjemmearbejdsplads. Og med vores Netgate pfSense® løsninger samler vi den mest avancerede teknologi til rådighed og gør det enklere at beskytte dit netværk – uden at økonomien stikker af!

Få tilbud på Netgate pfSense firewalls her

Profesionelle services

”Vi hjælper dig og dit firma på benene
med en sikker firewall-løsning”

fingeraftryk på skærmen

Vi ved, at de udfordringer, du står over for i forhold til at sikre din IT infrastruktur, er komplicerede. ITAGIL hjælper dig med at implementere effektive løsninger på disse udfordringer. Vi kan designe, planlægge og implementere hele løsningen for dig, men vi agerer også gerne din IT-sparringspartner, hvis du blot skal have hjælp til at finde den rigtige løsning og selv vil stå for resten. Tag en snak med vores netværksspecialister, så hjælper de dig med at vælge den rette Netgate pfSense firewall-løsning. 

Efter løsningen er implementeret (af os eller dig) står vi gerne for drift og support, hvor vi samtidig har mulighed for at overvåge jeres infrastruktur 24/7/365 på adskillige sikkerhedsparametre, sådan at du får ro i maven.

Kom bag sikre rammer med Netgate pfSense®

”Vi har styr på pfSense, så du kan tage den med ro”

pfSense er en netværksfirewall baseret på FreeBSD-operativsystemet og indeholder gratis tredjeparts softwarepakker for yderligere funktionalitet. pfSense er ved hjælp af dets pakkesystem i stand til at levere den samme funktionalitet som flere udbredte kommercielle firewalls, dog uden licensmæssige begrænsninger.

pfSense har med stor succes erstattet mange udbredte firewallproducenter, herunder Check Point, Cisco PIX, Cisco ASA, Juniper, Sonicwall, Zyxel, Watchguard, Astaro mfl.

pfSense-software inkluderer et webinterface til konfiguration af alle inkluderede komponenter. Der er ikke behov for UNIX-viden og intet behov for at bruge kommandolinjen.

Administratorer, der er fortrolige med kommercielle firewalls, kommer hurtigt ind på webgrænsefladen, dog kan der være en indlæringskurve for brugere, der ikke er fortrolige med firewalls af kommerciel kvalitet.

Hvad vores kunder siger om os

itagil firkanter testimonials

“Vi ved hvad vi har at forholde os til med vores Rammeaftale, og muligheden for at følge vores forbrug på nettet, gør at vi kan holde os opdateret. Men det bedste er at det kører meget hurtigere end tidligere – det rykker og vi kan se resultater – så vi giver ITAGIL UG, da vi er overordentligt tilfredse.”

Malene Hescher, Regnskabsmedarbejder hos Sjælsølund Efterskole

ITAGIL Managed Firewall-løsning

”Vi passer på din firewall, så den kan passe på dig”

netgate xg 7100
netgate xg 7100

Udover at du altid kan købe Netgate pfSense® produkter til en konkurrencedygtig pris hos ITAGIL, så tilbyder vi også en Managed Firewall-løsning til vores Netgate pfSense® firewalls.

Efter mange års erfaring med at implementere professionelle firewalls til både små og store virksomheder, så ved vi godt, at de fleste ikke skænker deres firewall mange tanker, når den først er sat op. Dermed løber man desværre en stor risiko, da sikkerheden i en firewall med tiden kan blive lige så hullet som en si, hvis man ikke sørger for at installere opdateringer på den.

Samtidig har virksomheder ofte et reaktivt reaktionsmønster, når det drejer sig om deres firewall – dvs. de reagerer først, når uheldet er ude. Hvilket kan have store konsekvenser, da ens firewall er det centrale kontaktpunkt mellem virksomhedens IT og den digitale omverden.

Derfor har vi udviklet ITAGIL Managed Firewall, som sikrer, at din Netgate pfSense® firewall altid er opdateret, samt at vi kan agere proaktivt, inden uheldet er sket. Dermed minimerer vi risikoen for, at virksomhedens IT-sikkerhed bliver kompromitteret, og vi beskytter jer mod kostbare nedbrud på central og kritisk infrastruktur.

ITAGIL Managed Firewall indeholder:

  • Udskiftnings-service*
  • Monitorering, Email-alerts
  • Sikkerhedsopdateringer
  • Konfigurationsbackup
  • Cloud dashboard

Prisen er 299 pr. måned ved en Netgate pfSense® SG3100 (ved større modeller er der en merpris på abonnementet).

* Såfremt vores danske lager ikke er udsolgt.

Få tilbud på Netgate pfSense firewalls her