IT-outsourcing

9 grunde til at outsource virksomhedens IT

Kontakt os

IT-OUTSOURCING – 9 GODE GRUNDE

Vi har hos ITAGIL sammensat 9 gode grunde til, at jeres virksomhed kan få gavn af IT-outsourcing.
Vi er eksperter i at håndtere alle typer virksomheders IT

Hvorfor skal jeres virksomhed outsource sin IT?

Hør mere om, hvordan IT-Outsouring med ITAGIL gør IT nemt for jer

Gør som andre virksomheder og outsource jeres IT til ITAGIL

Outsource din IT til ITAGIL

At overlade dele eller hele sin IT til ITAGIL kan være en befrielse for mange, da man kan have ansvar for nogle områder, som man ikke har de rette kompetencer til. Det er derfor oplagt at outsource sin IT til os.

Hos ITAGIL er vores IT-supportspecialister og IT-konsulenter dagligt engagerede i en bred vifte af systemer og IT-løsninger. Det er sjældent, vi støder på et setup, der er så fremmed for os, at vi ikke kan håndtere det. Men når det er sagt, er vi altid parate til at dykke ned i og mestre jeres specifikke systemer, så I med ro i maven kan outsource jeres IT til os.

Få IT-outsourcing med ITAGIL

ITAGIL – din kollegiale IT-partner

Hos ITAGIL er vores tilgang til IT-support, at det skal føles, som om man har sin egen interne IT-afdeling. Når I outsourcer jeres IT til ITAGIL, vil I derfor opleve, at I bliver et helt hold af kollegaer rigere.

Dette opnår vi ved at gennemgå jeres IT-setup og systemer grundigt, før samarbejdet starter. Derfor, når jeres medarbejdere kontakter os for at få IT-support, vil I opleve, at vi allerede kender jer.

Den feedback, vi får fra vores kunder, viser, at mere end 98% er tilfredse med den måde, vi håndterer deres supportopgaver på. Denne høje tilfredshed er noget, vi er meget stolte af, og det er muligt, fordi vi internt har et godt sammenhold, som smitter af på vores kunder.

Få IT-outsourcing med ITAGIL

IT-outsourcing er for virksomheder der vil have…

Læs mere om vores løsninger her