IT-Konsulent

Få en dedikeret IT-specialist – Efter behov

Kontakt os

EN IT-KONSULENT TIL ALLE VIRKSOMHEDENS IT-BEHOV

Med en IT-specialist fra ITAGIL kan jeres virksomhed fokusere på kernekompetencerne

En IT-konsulent kan blandt andet hjælpe med

Hør mere om, hvordan IT-Outsouring med ITAGIL gør IT nemt for jer

Bliv en del af vores tilfredse kunder

Hvad kan en IT-konsulent gøre for jeres virksomhed?

Med en IT-konsulent kan jeres virksomhed blandt andet søge vejledning til virksomhedens IT-behov.

Dertil kan en IT-konsulent være en god løsning, hvis man har projekter, der kræver en større indsats inden for en tidsramme. På den måde kan virksomheden skalere op og ned efter behov.

Har jeres in-house IT-ansvarlige behov for en hjælp i perioder? Så kan en IT-konsulent være præcis den løsning I mangler. ITAGIL tilbyder IT-vikar service til både små og store opgaver.

Professionelt IT-konsulenthus

Alle IT-konsulenter hos ITAGIL er certificerede og uddannede inden for IT. Vores interne træning klæder vores konsulenter på til at kunne varetage en bred palette af IT-løsninger. Dertil har alle konsulenter et eller flere specialiserede områder. Eksempelvis udvikling, it-infrastruktur, hosting, sikkerhed osv.

På denne måde kan vi altid sætte jeres virksomhed sammen med en relevant IT-specialist, men bibeholder fleksibiliteten i at alle kan træde til og løse opgaven.

Udover at være specialister i IT er vores konsulenter også trænet i projektstyring og besidder alle en forretningsforståelse, der gør dem udstyret til at vurdere og implementere de IT-løsninger, der giver mening for jeres virksomhed.

it-supporter på opkald med høretelefoner

Hvilke muligheder har virksomheden med en IT-konsulent?

En af de mange udfordringer virksomheder kan have, er at finde de rette kompetencer til specifikke opgaver. Her er en IT-konsulent et oplagt valg. Jeres virksomhed behøver ikke ansætte en IT-konsulent. I stedet får I en IT-specialist, der kan varetage jeres opgaver inden for det behov jeres virksomhed har.

Ingen dyre rekrutteringsbureauer

Slut med at betale et stort gebyr for jeres IT-konsulent. Hos ITAGIL får i en fast pris.

Sammensæt jeres optimale hold

I kan frit sammensætte jeres hold af IT-specialister ud fra de behov jeres virksomhed har.

Erfarne konsulenter med forretningsforståelse

Hos ITAGIL tager alle IT-konsulenter udgangspunkt i virksomhedens behov først.

Suppler jeres egen IT-afdeling

Med ITAGIL’S konsulenter kan i supplere jeres egen IT-afdeling i perioder, hvor der er behov for ekstra hænder.

Hvis jeres virksomhed har behov for en IT-specialist, så er I velkomne til at kontakte ITAGIL og have en uforpligtende samtale omkring, hvordan vi evt. kan hjælpe med jeres IT-løsninger.

to personer står med ryggen til

ITAGIL kunne hurtigt stille et lille team af kompetente medarbejdere til rådighed der kunne overlappe hinanden, ligesom vi fik mulighed for at justere kapaciteten til det aktuelle behov, som fx ved sygdom mv. Vi har mødt nogle engagerede og dygtige medarbejdere hos ITAGIL, og giver meget gerne vores anbefaling videre.

Jens Waldstrøm / IT Chef / Toyota Danmark

Et IT-konsulenthus du kan stole på

Det kan for nogle virksomheder være et spørgsmål om tillid, når det kommer til at lade eksterne konsulenter få adgang til deres data og virksomhed.

  • Hos ITAGIL er alle vores IT-konsulenter underlagt stramme fortrolighedskontrakter.
  • Ved ethvert samarbejde bliver der underskrevet en databehandleraftale, der følger alle GDPR-regler. 
  • ITAGIL et IT-konsulenthus med en ISAE 3402 revisionserklæring, der er en international sikkerhedserklæring. Vi har derudover løbende kontrol med vores arbejdsprocesser foretaget af revisionshuset PwC.
  • ITAGIL har en AAA-kreditvurdering foretaget af Bisnode, hvilket er den højeste kreditværdighed der kan opnås.

Vores sikkerhedsprotokoller er altså den højeste standard inden for branchen og vi er dertil en økonomisk sund virksomhed. Vi synes selv, det bør give tryghed.

2 it-supportere griner

IT-konsulenter er for virksomheder der vil have

✓ En nem og agil IT-løsning

✓ Mindre besvær i at finde relevante IT-specialister

✓ Forretningsorienterede IT-specialister

Ofte stillede spørgsmål omkring IT-konsulenter

Hvorfor skal man vælge en IT-konsulent?

Man skal kun vælge en IT-konsulent, hvis der er brug for det. Som IT-Partner er vi til for at hjælpe med jeres virksomheds IT-behov. Det handler om at få IT til at spille sammen bedst muligt, så det integreret del af virksomheden.

Hvad kan en IT-Konsulent hjælpe med?

Vores IT-konsulenter hjælper med alt fra installation af en computer til netværksopsætningen for hele virksomheden. Vi tager os af alt IT-infrastruktur for vores kunder fra opsætning til udvikling.

Hvad koster en IT-Konsulent?

Prisen på en IT-konsulent fra ITAGIL afhænger af løsningen. Er der tale om en engangsopgave, en større implementering eller måske en fast aftale på månedbasis? Du kan læse mere om priserne her.

Hvad skal der til for få rådgivning omkring vores IT?

Alt samarbejde tager udgangspunkt jeres virksomheds IT-behov. Det første skridt er derfor en samtale eller et møde, så vi kan danne os et overblik over jeres virksomhed. Derfra tager vi udgangspunkt i en handlingsplan, som godkendes af begge parter.

Læs mere om vores løsninger her