REMOTE BACKUP – SIKKERHED FREMFOR ALT

Backup Løsninger

”Manuel eller remote backup – Sikkerhed frem for alt”

it - harddisk - neon farver - direkte adgang til printplade og chips

Vi har altid mulighed for at tage manuel backup af dine data, men vi anbefaler remote backup.

Remote backup er en online backup løsning, som skaber en automatisk sikkerhedskopi af filer, mapper og databaser. Krypteret data bliver overført fra din server eller computer via en internetforbindelse til geografisk adskilte og sikre fjerndata-lagre.

Med en remote backup-løsning fra ITAGIL vil du opleve:

    • Optimal data beskyttelse og sikkerhed
    • Fuldautomatisk backup løsning
    • Data går ikke tabt ved brand, tyveri, vandskade etc.
    • Krypteret lagring
    • Daglig backup rapport

Hos ITAGIL har vi stor erfaring med remote backup, og vores kunder har i flere tilfælde prist sig lykkelige over vores løsning. Vi tilbyder remote backup, replikering og andre backup metoder, der sikrer virksomhedens data og drift i tilfælde af et nedbrud.

ITAGIL – we make IT easy

Hvorfor vælge remote og online backup fra ITAGIL?

Vores professionelle remote backup team overvåger alle backup jobs og reagerer proaktivt, hvis vi støder på fejl. Vi rådgiver dig omkring en optimal backup rutine for netop din virksomhed. Vores rådgivning har altid sit udspring i en veldokumenteret behovsanalyse – og hvis uheldet er ude, hjælper vi også med genetablering.

Vi giver gerne et konkurrencedygtigt tilbud på en remote backup løsning til din virksomhed. Alle løsninger er skræddersyede efter grundige behovsanalyser af hver enkelt af vores kunders virksomheder.

Kunderne er mere end tilfredse med samarbejdet fra ITAGIL og udtrykker bl.a., at vi er driftsikre og til rådighed i døgnets 24 timer. På følgende side kan du se hvilke type kunder, som har købt remote backup-løsninger hos ITAGIL.