IT-infrastruktur

Software – Hardware – Netværk – ITAGIL klarer det hele

Kontakt os

360° OPSÆTNING & DRIFT AF VIRKSOMHEDENS IT-INFRASTRUKTUR

Hør mere om, hvordan IT-infrastruktur hos ITAGIL gør IT nemt for jer

Vi leverer IT til alle typer virksomheder

IT-udstyr til alle virksomheder

En virksomheds IT-infrastruktur er en af de elementer, der bare skal virke. For mange virksomheder kan nedetid og problemer med IT lamme hele virksomheden. Derfor er IT-infrastruktur en essentiel del af virksomheders virke.

Hos ITAGIL er vi eksperter i at rådgive, opsætte og drifte virksomheders IT-udstyr – både software og hardware.

I vores rolle som IT-konsulenter er vores opgave at rådgive vores kunder i alle elementer af deres IT-infrastruktur. I praksis betyder det, at vi laver et komplet overblik over jeres virksomhed og derfra tager udgangspunkt i at skræddersy den bedste løsning.

En sådan analyse af jeres IT-infrastruktur indeholder blandt andet:

En IT-sikkerhedsanalyse

IT-infrastruktur skal altid udarbejdes med sikkerhed som den højeste prioritet. Derfor har vi nogle uvillige krav til IT-udstyr og opsætning, således at vi kan stå inde for sikkerheden bag jeres virksomhed.

Forretningsanalyse

Gennem en analyse af jeres virksomheds behov sammensætter vi en optimal løsning, der tager forbehold for præcis jeres virksomhed.

Fremtidige behov

Hos ITAGIL laver vi IT-løsninger, der også virker i morgen. Det betyder, at vi tilbyder fremtidig drift og support af hele jeres virksomheds IT-infrastruktur.

Hvad end jeres behov, så er vi altid klar til at tage en snak om jeres virksomheds IT-udstyr.

person sidder ved computer

Vi valgte ITAGIL som it-vagt leverandør til flere af vores kritiske IT-forretningsområder, og selvom de ikke er de største spillere på markedet, er vi meget tilfredse med, hvordan de løser opgaverne og opfylder vores behov. Deres medarbejdere udviser stor fokus på kundeservice og er altid lydhøre for vores input til samarbejdet.

Thorsten Simonsen / DTL A/S

Hvad er jeres virksomheds behov?

Det er ikke nemt at få overblik over ens virksomheds IT-infrastruktur, men reelt set, så er det samlingen af hardware + software + netværk. Det betyder at IT-infrastrukturen omfavner jeres computere, servere, telefoner osv + den software der er installeret på hardwaren + netværket som eksempelvis jeres internet og adgang til servere.

Hos ITAGIL ser vi typisk at virksomheder har behov for at få optimeret deres IT-udstyr. Det kan i sig selv være lidt af en jungle.

For nogen virksomheder giver det mening at lease IT-udstyr, hvor andre ønsker fuld ejerskab.

ITAGIL har samarbejde med de ledende IT-leverandører i Danmark og vi er desuden også partnere med alle de store Tech-virksomheder, som Dell, Lenovo og Microsoft.

Hvad end jeres virksomhed behøver traditionel IT-infrastruktur, cloud infrastruktur eller hyperkonvergeret infrastruktur er vi klar.

Vi kan altid tilbyde IT-løsninger til alle virksomheders behov og stærke priser.

2 personer sidder ved computerskærme

Læs mere om vores løsninger her