Priser

Hos ITAGIL tilbyder vi en fast timepris, når vi yder support, og vi sætter ingen begrænsning på, hvilke IT problemer vi kan hjælpe jer med. Vi har valgt, at I kun skal betale for vores service, når I rent faktisk har behov for det, og derfor er der, som kunde hos os, ikke noget dyrt abonnement pr. bruger med tilhørende komplicerede betingelser, om hvad vi ikke hjælper med. Hos ITAGIL bliver alle jeres IT udfordringer løst ved, at I blot husker på ét enkelt telefonnummer, og vi tager ejerskab igennem hele forløbet – ganske simpelt.

Vores timepriser bliver fastlagt ud fra, hvilken størrelse aftale I ønsker at indgå med os. Brug slideren til at vælge jeres timebehov og se de samlede omkostninger. Du kan også se alle priser på vores prismatriks.

TIMEPRISER

  • Ad hoc it-support:  895,- kr.
  • Min. 10 timer i kvartalet:  795,- kr.
  • Min. 30 timer i kvartalet:  745,- kr.
  • Min. 60+ timer i kvartalet:  695,- kr.
10
TOTAL DKK

HVILKE SAMARBEJDSMULIGHEDER TILBYDER ITAGIL?

Hos ITAGIL deler vi vores samarbejdsformer ind i 3 overordnede kategorier: Ad Hoc, Rammeaftale og All Inclusive.

AD HOC

Som Ad hoc kunde kontakter I ITAGIL, når behovet opstår. Vi har som udgangspunkt en reaktiv tilgang til jeres IT-løsning, og vi sidder klar til at assistere jer inden for vores almindelige åbningstid. Ved månedens udgang sender vi en faktura på det antal timer, I har gjort brug af vores services i den pågældende måned. Timeprisen som Ad Hoc kunde er 895,-, og vi fakturerer pr. halve time. Vi anbefaler Ad Hoc samarbejdet til vores kunder, der typisk bruger os mindre end 10 timer pr. kvartal.

RAMMEAFTALE

Som Rammeaftalekunde har ITAGIL en proaktiv tilgang til jeres IT-løsning. Vi overvåger, opdaterer og dokumenterer løbende alle elementer i jeres IT-løsning. Vi vedligeholder whitepapers vedrørende opsætning og kommer med anbefalinger baseret på best-practice og dokumenterede erfaringer.

I får tilknyttet en teknisk ansvarlig (TA) konsulent hos ITAGIL, der har det overordnede ansvar for jeres virksomhed hos os, hvilket ud fra vores erfaring giver det bedste grundlag for et godt samarbejde. Med en Rammeaftale forudbetaler man for en pulje timer, som frit kan bruges til alle vores services over en bestemt periode (kvartal, halvårlig eller årlig).

Den mindste Rammeaftale ligger på 10 timer i kvartalet (20 timer pr halvår eller 40 timer pr år), og timeprisen er afhængig af størrelsen på Rammeaftalen. I modsætning til Ad Hoc samarbejdet så fakturerer vi pr. kvarter på Rammeaftalen. Vi anbefaler Rammeaftale samarbejdet til vores kunder, der typisk bruger os 10 timer eller mere pr. kvartal.

ALL INCLUSIVE

Dette er en budgetsikret Rammeaftale på drift og brugersupport, forstået sådan, at vores arbejdsmetodik er på samme måde som for vores Rammeaftalekunder, men I har ikke en specificeret pulje timer. I stedet har vi igennem en analyse af jeres IT setup og i samarbejde med jer, lagt os fast på et forventet forbrug pr. medarbejder og omregnet dette til en fast månedlig pris, hvor I frit kan gøre brug os ifm. brugersupport og drift.

Der er dog visse faktorer, som kan resultere i en meromkostning ifm. en All Inclusive aftale, f.eks. hvis virksomheden vokser i antal medarbejdere, eller virksomhedens IT setup udvides. Derudover er projektaftaler og arbejde, som ikke relaterer sig til drift eller brugersupport, ikke inkluderet.

En All Inclusive aftale giver tryghed for budgettet og koster under normale omstændigheder 399,- pr bruger pr måned, dog med et minimum af 15 aktive brugere.

Ad Hoc
895,-
pr time

Når behovet opstår står vi klar inden for vores almindelige åbningstid.

Faktureres pr halve time
Betal efter forbrug
Support fra 8-17 (fredag 8-16)
All Inclusive
Fra 399,-
pr bruger pr måned

En abonnementsordning der giver tryghed for budgettet med ubegrænset support. Kræver et minimum af 15 aktive brugere.

Fri support & drift
Budgetsikring
Fast teknisk ansvarlig
Mulighed for 24/7 support

Hosting priser

Vi har opdelt hosting i to; en for standard hosting og en for remote desktop hosting. Beregn priserne herunder

STANDARD HOSTING PRISER
(estimat)

Træk i slideren og beregn jeres timepris samt totale kvartalsmæssige omkostninger ud fra antal brugere.

10
TOTAL 

REMOTE DESKTOP PRISER
(estimat)

10
Total DKK

Download alle timepriser

Download alle vores 2021 priser baseret på Ad hoc, Rammeaftale/Projektaftale og All Inclusive.