IT-vikar

Hvem hjælper jer, når din IT-medarbejder er ramt af virus?

”En ITAGIL IT-VIKAR er ikke syg eller på ferie!”

Hvis din virksomhed har brug for en afløser eller vikar, når din betroede IT-medarbejder er syg, på ferie eller bare har brug for en ekstra hånd, så er det oplagt, at benytte sig af vores vikarordning. Vi står klar med de rette IT-ressourcer, når du skal bruge dem.

Vores IT-afdeling er din IT-afdeling

Uanset opgavens omfang kan vores ressourcestærke IT-konsulenter træde til med kort varsel, ved akut opståede behov eller indgå i et planlagt forløb en eller flere dage om ugen, både i kortere og længere perioder. Vores konsulenter har mere end to hænder i den forstand, at vi altid kan tage over for hinanden, og derfor er ITAGIL’s IT-vikarer aldrig syge og holder aldrig ferie!

MED EN IT-VIKAR FRA ITAGIL FÅR DU:

  • En stabil, professionel og effektiv IT-ressource.
  • Høj kontinuitet – ingen ferie – eller sygedage.
  • Skalerbar arbejdskraft i forhold til jeres behov.
  • Ingen freelancere eller fordyrende mellemled, kun os; ITAGIL

Drop hovedpinen og benyt dig af vores IT-vikarer

”Med en vikaraftale får du professionel hjælp til din virksomheds IT”

to do blok lægger på en apple laptop på et grønt bord med en grøn kop med sort kaffe i. Et par grønne sedler ligger krøllet sammen ved siden af

Når I benytter vores IT-konsulenter som IT-vikarer, slipper I for hovedpinen ved at lede og sortere i junglen af eksterne freelance konsulenter. I modsætning til almindelige vikarbureauer, der ofte gør brug af jobsøgende ”freelancere”, så er alle vores konsulenter professionelle fuldtidsansatte. De forsvinder ikke som dug for solen, hvis en jobmulighed melder sig. Desuden sparer du udgifterne på et langt og bekosteligt forløb med et rekrutteringsbureau.

Vikarbureauer, Rekrutteringsbureau, ITAGIL!

Hos ITAGIL er det altid velkendte ansigter med solid forståelse for jeres forretning, der arbejder hos jer og sikrer højst mulig stabilitet. Vi implementerer og oplærer altid en backup konsulent i forbindelse med en vikarstilling, der kan træde til med det samme i tilfælde af sygdom, og som dækker under ferie. Dette sikrer din virksomhed den højeste stabilitet og garanti for, at det ønskede arbejde bliver udført som planlagt.

Hvad vores kunder siger om os

itagil firkanter testimonials
5 stjerner grøn

Vi stod og manglede bemanding i vores interne IT-afdeling og fandt ITAGIL. Dagen efter vores kontakt stillede ITAGIL op med flere profilerede kandidater, der passede til vores behov. På under 14 dage havde vi en interim afløser på plads. Samarbejdet var projekteret til 2-3 måneder, men strakte sig til over 6 måneder. Vi kan kun give vores bedste anbefaling til ITAGIL.

Pernille Holt Petersen, Omnichannel Manager hos IC Group

Mange års erfaring som IT-vikarer

”Fortsæt din hverdag uden bøvl med god faglig IT-erfaring”

ITAGIL har flere års erfaring med at levere vores egne IT-konsulenter, som IT-vikarer, til mange forskellige virksomheder rundt omkring i Danmark. Vi har med stor succes hjulpet Toyota Danmark, HOFOR, Bonava, TNS Gallup og Dansk Retursystem.

Vores IT-vikarer står klar, uanset om du har 1 eller 1000 medarbejdere

Vores IT-konsulenter har alle mange års uddannelse og praktisk erfaring i bagagen, og de er vant til, under fuld fortrolighed, at arbejde med kritisk infrastruktur og opretholde virksomhedsspecifikke regelsæt. Vi sætter en ære i at dokumentere og rapportere vores arbejde, så vores kunder nemt kan have fuldt overblik og komplet tillid til, at vi løser opgaverne til deres tilfredshed.

ITAGIL – we make IT easy