IT-Sikkerhed 

Til alle typer virksomheder

Kontakt os Gdpr løsninger

IT-SIKKERHED I ALLE LAG AF VIRKSOMHEDEN

ITAGIL har vi en holistisk tilgang til virksomhedens IT-sikkerhed

Vores metodik er derfor udviklet så jeres virksomhed får udarbejdet en IT-sikkerhedsanalyse fra A-Z

Processen hos ITAGIL

Hør mere om, hvordan ITAGIL gør IT-Sikkerhed nemt for jer

Vi beskytter alle slags virksomheder

IT-sikkerhed der er udviklet til jeres forretning

Man kan se på IT-sikkerhed lidt ligesom ilt. Man bemærker ikke den er der, indtil den pludselig ikke er.

Hos ITAGIL mener vi, at IT-sikkerhed bør være noget man ikke bemærker, men som altid er der. Med det mener vi, at vores fornemmeste opgave er at sikre jeres virksomhed mod IT-trusler, men også at I kan koncentrere jer om jeres virksomhed.

Vi tager altid udgangspunkt i, hvor de mest forretningskritiske data og applikationer i virksomheden befinder sig. Således kan vi bedst indrette jeres IT-sikkerhed rundt om jeres virksomheds forretningsmål.

Som en del af vores IT-sikkerheds service tager vi altid højde for jeres virksomheds behov når vi udvikler en løsning. Det gør vi, fordi selv om sikkerhed er en topprioritet, så skal det ikke føles som en spændetrøje. Et par af de elementer vi mener skaber den bedste forudsætning er:

 • IT-sikkerhedspolitik: Ligesom en Code-of-conduct eller personalehåndbog er en IT-sikkerhedspolitik en række klare protokoller for IT i virksomheden.
 • Buy-in: IT-sikkerheden børe være en del af jeres virksomheds DNA og det gælder alle lag af virksomheden.
 • Trust, but verify: Stol på medarbejderne og at de følger IT-politikken. Men benyt også test og løbende uddannelse.
2 personer sidder ved computerskærme

Uddrag af vores IT-sikkerhedsservices

Mangler I kun enkelte elementer til jeres virksomheds IT-sikkerhed?

Sikkerhed er i vores DNA

Fra hardware til Cloud løsninger: Du er sikker med os.

Hos ITAGIL er IT-sikkerhed en gennemgående faktor, når det kommer til rådgivning og services. Jeres virksomhed kan altså altid være sikker på at alle løsninger bliver udviklet med IT-sikkerhed bagt ind i løsningen.

Vores IT-sikkerhedsløsninger er de samme, der holder både vores kunder og ITAGIL sikret. 24/7 – 365 dage om året.

ITAGIL ApS er selv ISAE 3402 certificeret. ISAE 3402 er en international standard som anvendes til virksomheder med opgaver af høj grad af sikkerhed. Vi har løbende ekstern kontrol og test foretaget af det anerkendte revisionsfirma PwC.

Udover at have certificerede eksperter i IT-sikkerhed så er ITAGIL også en stærk økonomisk virksomhed. Vi har 7 Gazelle priser og vi har den højeste kreditværdighed fra Bisnode, AAA.

Det er vores garanti for, at din IT-sikkerhed også virker i morgen.

 

to personer står med ryggen til

40%

af de danske SMV’er har et utilstrækkeligt digitalt sikkerhedsniveau i forhold til deres risikoprofil

Meget HØJ

vurderes fortsat at være truslen fra cyberkriminalitet og
cyberspionage i Danmark

58%

har angivet, at deres virksomhed har været udsat for minimum én hændelse inden for den seneste regnskabsperiode, 2020

Jeg fik anbefalet ITAGIL af en god samarbejdspartner. Mit mål var at finde en meget fleksibel partner, som kunne matche et varieret behov for forskellige IT-kompetencer. Denne fleksibilitet har jeg fundet hos ITAGIL, som kan levere spidskompetencer til specielle projekter eller ressourcer til at yde almindelig it-support under spidsbelastning eller i ferieperioder

Bo Nielsen – Associate Director / TNS Gallup

8 måder I kan øge jeres virksomheds IT-sikkerhed

 • Tag daglig backup

 • Brug et managed antivirus program

 • Brug ikke det samme kodeord til forskellige systemer

 • Brug 2-faktor login

 • Hold programmer og operativsystem opdateret

 • Styrk sikkerheden på jeres netværk

 • Gør brug af en VPN

 • Vær opmærksom på falske e-mails og Sms’er

Få et uforpligtende tilbud på IT-sikkerhed

IT-sikkerheds begreber

Ofte stillede spørgsmål om IT-sikkerhed

Hvad er IT-kriminalitet?

IT-kriminalitet er forbrydelser der går ud på at skade en persons eller virksomheds it-system. Det er forbrydelser, der angriber computeren. F.eks. hacking, distribuering af malware, vira, orme og trojanske heste eller såkaldte DDoS-angreb, der går ud på at overbelaste en internetside eller server.

Hvordan forebygger du hackerangreb?

Den bedste måde at forebygge hackerangreb og IT-kriminalitet på, er ved at følge gode sikkerhedsråd. Brug altid stærke password og skift dem gerne ud ofte. Hold programmer og systemer opdateret og forny IT-infrastrukturen med jævne mellemrum.

Hvad kræver det at komme igang med et IT-sikkerhedstjek?

Ved at få foretaget et IT-sikkerhedstjek kan virksomheden hurtigt komme på forkant med IT-kriminelle og beskytte sig mod angreb. ITAGIL gennemgår jeres IT-systemer og installerer den sikkerhed der er brug for i samspil med jer. Tag kontakt til os, så kan vi sammen finde frem til en løsning der passer bedst.

Hvad er virus?

En computervirus en type ondsindet kode eller et program, der er skrevet for at ændre den måde, en computer fungerer på, og er designet til at sprede sig fra en computer til en anden. En virus fungerer ved at indsætte eller vedhæfte sig selv til et legitimt program eller dokument, der understøtter makroer for at udføre koden.

Hvad er malware?

Malware er en betegnelse for enhver form for ondsindet software designet til at skade eller udnytte enhver programmerbar enhed, service eller netværk.

Hvad er ddos angreb?

Ddos (Denial of service) angreb er når en virksomheds server forsøges at blive overbelastet med masser af data, således at den ikke er i stand til at levere den service, som rent faktisk skal bruges.

Hvad er Phishing?

Phishing er når man modtager en mail eller en sms som umiddelbart ser ud til at komme fra et legalt firma. Gennem et link vil hackere få adgang til personens data eller computer.

Hvad er Ransomware?

Ransomware er en malware, der holder virksomheders filer eller data som “gidsel” og kun frigiver disse, hvis der betales en løsesum.

Hvad er datalæk?

Siden GDPR-lovgivningen trådte i kraft den 25. maj 2018 i EU, er det blevet virksomhedernes ansvar at håndtere data korrekt. Ved brud på persondatasikkerheden kan der udstedes bøder – f.eks. ved manglende notifikation af datalæk og utilstrækkelig IT-sikkerhed ved håndtering
af personoplysninger. Datalæk er når personfølsomme informationer er blevet kompromitteret og dermed blevet tilgængelig for uvedkommende.

Læs mere om vores løsninger her