Server-løsning til alle størrelser virksomheder

Køb en server hos ITAGIL

Kontakt os

KØB EN SERVER-LØSNING HOS ITAGIL

Vi tager os af hele virksomhedens IT-infrastruktur og kan både indkøbe, drifte og supportere

en komplet serverløsning, uanset størrelse.

Hør mere om, hvordan serverløsninger hos ITAGIL gør IT nemt for jer

Vi rådgiver og yder IT-services til alle typer virksomheder

Køb en server hos ITAGIL

Hos ITAGIL leverer vi forskellige former for serverløsninger. Vi yder blandt andet drift og support på Windows servere – herunder blandt andet Small Business Server, Exchange, SQL, FTP og IIS.

Vi anbefaler, at virksomheden køber en server, der ikke er begrænset til kun at kunne løfte de behov, som findes på anskaffelsestidspunktet. Det er en god idé at investere i en server, hvor virksomheden har plads til at vokse, uden at man rammer loftet lige med det samme. En server spiller en afgørende rolle i virksomhedens IT-infrastruktur og har typisk en levetid på cirka 5 år, afhængig af producentgarantien. Derfor er det vigtigt at serveren er dimensioneret til at kunne følge med den forventede udvikling af virksomheden i hele dens levetid.

En server er normalt en kritisk del af virksomhedens drift og produktion, og for at en server-løsning skal fungere optimalt og køre stabilt, kræver det et godt sammenspil mellem serveren og de andre elementer af virksomhedens IT-infrastrukturen, såsom:

ITAGIL har mere end 20 års erfaring med at implementere professionelle server-løsninger, store som små. Og vi hjælper jeres virksomhed gennem hele processen med jeres server – såsom valg af hardware, installation af server software, opkobling af klienter og andre periferudstyr, opsætning af server politikker, overvågning, backup, replikering, firewall og antivirus beskyttelse. Sådan at I får en optimal og stabil server-løsning, der er skræddersyet til lige præcis jeres virksomhed.

person sidder ved computer

Læs mere om vores løsninger her