Om ITAGIL

Hos ITAGIL fungerer vi som en ekstern IT afdeling, med alle de faglige IT kompetencer jeres virksomhed har behov for.

Vores fornemmeste opgave er at vores samarbejdspartnere skal have følelsen af, at de går direkte ned i deres egen IT afdeling hver gang de er i kontakt med os.

ITAGIL er resultatet af it-r’s opkøb og efterfølgende fusion med to velkonsoliderede Danske IT-virksomheder, Grøn-IT og Pro-IT, der begge har eksisteret i mellem 15-20 år. Vores direktør og medejer, Kim Pichard Nielsen, startede virksomheden i 2001.

Siden da er vi vokset til en landsdækkende IT-virksomhed med cirka 30 medarbejdere fordelt på vores afdelinger på Sjælland, Fyn og Jylland, og vi servicerer i dag mere end 1000 virksomheder i Danmark og resten af Norden.

ITAGIL kom til

ITAGIL er et ISAE 3402 certificeret IT drift- og konsulenthus, som har specialiseret sig i at være outsourcing partner indenfor IT, og vi tilbyder bl.a. at stå for

  • Driften af vores kunders IT setup, både som hosted eller on-premise løsning
  • Den daglige brugersupport overfor deres medarbejdere
  • Implementering og optimering af IT sikkerhed
  • Optimering af IT løsninger til bedre at understøtte virksomhedens processer
  • Rådgivning ifm. IT f.eks. problemstillinger i forhold til Persondataforordningen
  • Implementering af store og små IT projekter.

Vores filosofi er, at vi skal gøre IT nemt for vores kunder, så de, i stedet for selv at bøvle med IT, trygt kan overlade ansvaret til os og bruge deres energi på at udvikle deres egen forretning.

Derved opstår en synergieffekt, hvor vores kunder mere effektivt kan lave det, de er bedst til, at drive deres forretning, og vi laver det, vi er bedst til, at drifte og optimere deres IT i forhold til deres virksomhed.

Som kunde hos ITAGIL skal man bare huske på ét telefonnummer, når det kommer til IT, så klarer vi resten, derfor er vores slogan ITAGIL – we make IT easy.

ITAGIL’s tidslinje

2021 – Nanok Consulting ApS opkøbes

ITAGIL opkøber virksomheden Nanok Consulting i Odense. Nanok bliver en del af ITAGIL og dermed åbner ITAGIL sin første afdeling på Fyn.

2020 – Flere ansatte trods coronakrisen

ITAGIL trodser tendensen under coronatiden og hyrer flere dygtige kollegaer til at servicere vores kunder.

2020 – Fusion og navneskifte

it-r fusionerede med Grøn IT og Pro IT og blev tilsammen ITAGIL.

2019 – Grøn-IT opkøbes

IT-virksomheden Grøn IT overtages af it-r.

2018 – SKI-leverandør & ISAE 3402

it-r blev godkendt som SKI-leverandør på rammeaftale 02.18 IT-løsninger: IT-drift, softwareudvikling og implementering. Læs mere her

Virksomheden blev ISAE 3402 certificeret af PwC.

2018 – Pro-IT opkøbes

IT-virksomheden Pro IT i Sydjylland overtages af it-r. Læs mere her

2014 – AAA – Højeste kreditværdighed

it-r var en af de 12843 virksomheder i Danmark, der blev tildelt AAA-diplomet for højeste kreditværdighed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem.

2012 – Flytning til nye lokaler

Virksomheden flyttede ind i nye lokaler på Hans Knudsens Plads 1 på Østerbro i København.

2011 – Navneændring

IT Ressource ændrede navn til it-r.

2009 – Leverandør Partnerskaber

IT Ressource blev officiel partner med Dell, HP og Lenovo.

2009 – Gazellevirksomhed

IT Ressource for 3. gang i træk blandt de (2.139) danske virksomheder, som kunne kalde sig gazellevirksomhed. Dette er et udtryk for Danmarks hurtigst voksende virksomheder.

2008 – Gazellevirksomhed

IT Ressource var for 2. gang i træk blandt de (2.475) danske virksomheder, som i 2008 kunne kalde sig gazellevirksomhed. Dette er et udtryk for Danmarks hurtigst voksende virksomheder.

2007 – Ny adr. & Gazellevirksomhed

IT Ressource flyttede til Holmbladsgade på Amager og var blandt de 2.063 danske virksomheder, som i 2007 kan kalde sig gazellevirksomhed. Dette er et udtryk for Danmarks hurtigst voksende virksomhed.

2001 – IT Ressource grundlægges

Kim Pichard Nielsen grundlagde IT Ressource med kontor i kælderen i Sølvgade 14 i København K.

De fleste virksomheder skifter i dag væk fra de klassiske on-premise serverløsninger og over til hosted/cloud løsninger.

Hos ITAGIL tilbyder vi derfor muligheden for hosting af serverløsninger i fysisk sikrede georedundante datacentre, hvor vi står for driften, og garanterer en oppetid på 99,7%.

Der er også mulighed for serverparkering i datacentrerne, hvis man ønsker at køre på ens eget udstyr uden at have det stående på virksomhedens lokation.

Alt efter vores kunders behov kan vi agere full service ekstern IT-afdeling, hvor vi håndterer hele virksomhedens IT setup, eller indgå i et tæt samarbejde med en allerede eksisterende intern IT-afdeling.

Vores kunder spænder helt fra enkeltmandsvirksomheden, der kun har brug for assistance en håndfuld gange om året, og op til store internationale virksomheder, hvor vi har konsulenter siddende on-site på fuldtid i længere perioder ad gangen.

På grund af vores full service koncept og professionelle arbejde har vi altid kunne skabe værdi for vores kunder, hvilket har resulteret i, at vi har haft en stabil og kontrolleret vækst selv i globale økonomiske krisetider.

ITAGIL er derfor en velkonsolideret virksomhed med en sund økonomi, der de sidste 6 år i træk har fået AAA rating fra Bisnode.

I lyset af Persondataforordningen har vi fået tildelt en ISAE 3402-erklæring fra PWC, som bl.a. blåstempler ITAGIL som Databehandler.

Denne erklæring får vi udarbejdet hvert år, så vores kunder ved, at sikkerhedsforanstaltningerne i vores processer og metodikker altid er opdaterede og tilstrækkelige i forhold til Persondataforordningen.

Alt dette gør ITAGIL til en stabil samarbejdspartner, som vores kunder trygt indgår langsigtede samarbejde med, til stor succes for begge parter.

Sponsorater

ITAGIL støtter lokale og regionale foreninger og forbund over hele landet – lige fra de helt små til de store flagskibe.

Sponsoraterne har til formål at understøtte den positive udvikling i lokalsamfundet og til at bakke op om velgørende organisationer.

Vi ønsker samtidig med sponsoraterne at styrke vores nære lokale relationer, sådan at vi kan være tæt på vores kunder og mulige nye kunder.

Derfor sponsorerer vi lejlighedsvis begivenheder, projekter, eller organisationer, der lever op til disse formål. Vi stiller krav til, at sponsoraterne kan bruges aktivt, og at de giver værdi for begge parter.

ITAGIL støtter bl.a.

sponsorat - hus forbi

Hus Forbi

Historier fra gaden…

f.c.s tønder

F.C.S Tønder

Fodbold i fællesskab

TSV-75

Tønder Volleyballklub

tønder esport

Tønder Esport

Sport i socialt fællesskab

Klubhus 2020

Tønder Sports- og Fritidscenter (TSFC)

Tønder Festival

A true music festival

Skærbækcentret

Plads til alle

OP Motorsport

SUPER GT DANMARK 2021

Holte Tennisklub

FC Rudersdal

Egene Ridecenter