Har du brug for at arbejde hjemmefra?

Har din virksomhed besluttet, at du skal arbejde hjemmefra, eller er du blevet sat i hjemmekarantæne?

”Frygt ej, vi hjælper hurtigt dig og dit firma på benene med en sikker hjemmearbejdsplads”

glad kvinde foran en laptop

Hjemmearbejdsplads under Corona-karantæne

På anbefaling fra statsministeren og grundet Coronavirus er der netop nu rigtig mange, der har behov for at kunne arbejde hjemmefra.

Dels fordi nogle virksomheder sender alle eller grupper af deres medarbejdere hjem for at arbejde, og dels fordi nogle medarbejdere er begyndt at skrante.

Selvom situationen er speciel, kan din virksomheds arbejde naturligvis sagtens fortsætte. Det kræver bare, at jeres systemer understøtter hjemmearbejdspladser og fjernadgang til virksomhedens systemer. Og at jeres medarbejder har en computer, tablet eller telefon samt en internetforbindelse til rådighed derhjemme.

ITAGIL hjælper dig sikkert over på en hjemmearbejdsplads med enten fjernstyring eller en fuld fjernskrivebordsløsning (Remote Desktop Service)

”Vi optimerer og sikrer din IT, så den bedre understøtter og beskytter din forretning”

arbejd hjemmefra under karaktæne

Sådan kommer du bedst i gang

Med en fjernstyringsløsning kan du let tilgå din normale computer på arbejdet, uanset hvor du befinder dig i verden. Du kobler direkte på din arbejdscomputer over internettet igennem en krypteret og sikker forbindelse.

Det er let at komme i gang med og kræver kun, at vores konsulenter installerer løsningen på de computere, du og dine kollegaer skal have adgang til.

Med en fjernskrivebordsløsning kobler du, på en yderst sikker måde, ind og arbejder direkte på virksomhedens serversetup igennem et fjernskrivebord, der giver dig adgang til alle nødvendige programmer og filer.

Vores konsulenter afklarer nemt sammen med dig, hvilken løsning der passer bedst til din virksomhed.

Kontakt os allerede i dag og lad os om at få din hjemmearbejdsplads til at fungere, så du kan fortsætte med at arbejde sikkert og effektivt derhjemme fra.

ITAGIL – we make IT easy

Kom bag sikre rammer med Netgate pfSense®

”Vi kan levere både produktet og sørge for
monitorering og servicering efterfølgende”

pfsense

Vi ved, at de udfordringer du står over for er komplicerede. ITAGIL kan hjælpe dig med at implementere effektive løsninger til at løse disse problemer. Vi hjælper dig med at planlægge, designe, implementere, betjene og styre den rigtige teknologistrategi for at forbedre din måde at drive forretning på. Fra netværkssikkerhed til høj tilgængelighed til firewall-konverteringer, vi leverer effektive løsninger, så du kan fokusere på at drive din virksomhed.

Få hjælp til at vælge det rette udstyr, til at installere og configurere det og til at vedligeholde det efterfølgende. Vi overvåger alle installationer 24/7/365 på adskillige sikkerhedsparametre, hvilket giver det optimale udgangspunkt for en it-struktur med høj it-sikkerhed.

* Såfremt vores danske lager ikke er udsolgt.