Skal du arbejde hjemmefra, eller er du blevet sat i hjemmekarantæne?

”Vi hjælper hurtigt dig og dit firma på
benene med en sikker hjemmearbejdsplads”

arbejd hjemmefra under karaktæne

Hjemmearbejdsplads under Corona-karantæne

På anbefaling fra myndighederne grundet Coronavirus er der netop nu rigtig mange, der har behov for at kunne arbejde hjemmefra.

De fleste virksomheder sender enten alle eller grupper af deres medarbejdere hjem for at arbejde, så de kan undgå en eventuel smittespredning.

Selvom situationen er speciel, kan din virksomheds arbejde naturligvis sagtens fortsætte. Det kræver bare, at jeres systemer understøtter hjemmearbejdspladser og fjernadgang til virksomhedens systemer, som vi hos ITAGIL hurtigt kan implementere for jer.

Har du behov for at kunne holde møder online på en nem og enkelt måde?

”Microsoft Teams er et virkelig godt værktøj
til online møder, og vi kan hurtigt
få dig i gang med at bruge løsningen”

microsoft teams - mennesker silhouette - med skyskrabere i baggrunden

Online møder med Microsoft Teams

Møder er en af de situationer i arbejdsdagen, hvor det er svært at undgå at komme i tæt kontakt med hinanden, man sidder ofte tæt sammen i længere tid ad gangen i lukkede rum – dermed udgør de en stor smitterisiko.

Med Microsoft Teams kan du nemt afholde online møder hjemmefra eller på farten. Det hele foregår i Office 365, som er en del af Microsoft skyen og dermed en yderst stabil og sikker platform.

Det er simpelt og intuitivt at bruge – med ét klik kan du invitere de ønskede deltagere til et Teams møde, uafhængig af om de andre deltagere selv har Teams eller ej.

ITAGIL har mange års erfaring med at implementere hjemmearbejdspladser og online mødeløsninger

”Vi optimerer og sikrer din IT, så den bedre
understøtter og beskytter din forretning”

glad kvinde foran en laptop ved skrivebordet

Sådan kommer du bedst i gang

Det er let at komme i gang med at arbejde hjemmefra. Vores konsulenter afklarer nemt sammen med dig, hvilken løsning der passer bedst til din virksomhed.

Hos ITAGIL yder vi kritiske services for samfundet. Vi er derfor 100% tilgængelige under Corona krisen, og vores højeste prioritering er at hjælpe andre virksomheder, så de også kan være med til at holde hjulene kørende i samfundet, til gavn for den enkelte og for fællesskabet.

Kontakt os allerede i dag og lad os om at implementere din nye hjemmearbejdsplads, så du og din virksomhed kan fortsætte med at arbejde sikkert og effektivt hjemmefra.

ITAGIL – we make IT easy