ISAE 3402 Erklæring

Hos ITAGIL vil vi gerne garantere et højt sikkerhedsniveau, og derfor har vi fået den internationale revisionserklæring ISAE 3402, der sikrer, at vores procedurer og kontroller lever op til de krav om IT-sikkerhed og kvalitet, som er givet i denne internationale standard. Erklæringen er udarbejdet på baggrund af en professionel kontrol af vores arbejdsprocesser, som er foretaget af PwC Danmark.

Ifølge Persondataforordningen er det et krav, at man som kunde vælger en databehandler, som har sine sikkerhedsforanstaltninger på plads, og det er derfor vigtigt, at den dataansvarlige benytter sig af databehandlere, der beskytter kundens data, hvilket ISAE 3402 erklæringen garanterer. Som kunde skal man derudover kunne dokumentere, at man som dataansvarlig selv har de styr på de tekniske foranstaltninger, og dette kan ISAE 3402 erklæringen til dels være med til at dokumentere.

Hvis din virksomhed har behov for hjælp i forbindelse med jeres it, så kontakt os på telefon +45 7026 1617 eller skriv til os på kontakt@itagil.dk. Vi er klar til både at løse eventulle akutte problemer og til at tage en dialog med jer om de fremtidige muligheder for at indgå et samarbejde indenfor it.