IT-Vagtordning

IT-Vagtordning – Adgang til IT-support 24/7/365!

”Slip for at stå med håret i postkassen”

vi har åbent - we're open - grøn skilt i et vindue

Da IT-problemer ikke nødvendigvis opstår inden for normale åbningstider, kan det være nødvendigt at have et sikkerhedsnet i form af en IT-Vagtordning. Dette kan du få med ITAGIL som samarbejdspartner – vores IT-Vagtordning er dit sikkerhedsnet, der sørger for, at I altid kan arbejde videre, uanset om solen er stået op eller ej.

Hos ITAGIL leverer vi IT-vagtordning til mange virksomheder, der er afhængige af 24/7 adgang til effektiv support og drift af deres IT-infrastruktur. Vores vagttelefonen er altid åben uden for normal åbningstid, hvor der står en kvalificeret ITAGIL konsulent klar til at hjælpe dig, lige når du har brug for det.

Hvad vores kunder siger om os

itagil firkanter testimonials
5 stjerner grøn

De fleste kender til Dansk Retursystem, men ikke alle kender til vores høje krav til IT-systemer, som skal fungere døgnet rundt. Vi valgte ITAGIL som it-vagt leverandør til flere af vores kritiske IT-forretningsområder, og selvom de ikke er de største spillere på markedet, er vi meget tilfredse med, hvordan de løser opgaverne og opfylder vores behov. Deres medarbejdere udviser stor fokus på kundeservice og er altid lydhøre for vores input til samarbejdet.

Michael Viehweg, IT-Manager i Dansk Retursystem.

Hvorfor vælge IT Vagtordning fra ITAGIL?

”Vi er her for at hjælpe – Det ligger i vores support ånd”

en hjælpende hånd - håndsudrækning - to personer illustreret som siluetter på en klippe rækker hænderne ud imod hinanden

Vi kan hjælpe med at holde din IT-installation i luften alle ugens dage – alle 365 dage om året. Ved at kombinere IT-Vagtordning med vores Server Monitorering, har vi mulighed for at reagere proaktivt på eventuelle udfordringer i din IT-infrastruktur, døgnet rundt. Vi reagerer 24/7 og går i gang med at løse opgaven med det samme, enten remote eller on-site.

Vores kunder er glade for deres samarbejde med ITAGIL, i mere end 98% af de opgaver vi løser, er vores kunder enten tilfredse eller yderst tilfredse. De udtrykker blandt andet, at vi er effektive, professionelle og leverer høj værdi for pengene med vores IT-Vagtordning og andre services.

ITAGIL – we make IT easy