ITAGIL Odense gør IT nemt på Fyn

Slip for at tænke på IT, som jeres lokale IT-partner klarer vi det hele

Kontakt os i dag om itagil odense

Hvad hjælper vi virksomheder på Fyn med

Hvorfor vælge ITAGIL Odense til IT-support og drift på Fyn?

Hos ITAGIL Odense får I personlig support, stabil drift og effektiv beskyttelse mod cybertrusler.

Vi tror på, at den personlige relation er vejen frem, når det kommer til et godt samarbejde. Med en lokal supportaftale hos os vil I opleve et samarbejde, hvor det føles som om, at I har fået jeres egen IT-afdeling.

I kan med ro i maven fokusere på forretningen, for vi overvåger alle elementer i jeres IT og sørger for, at I har den nødvendige IT-sikkerhed implementeret, så vi kan reagere proaktivt, inden problemer opstår.

Heldigvis kan mange IT-problemer løses online i dag, men til tider har I sikkert også brug for at hjælpen kommer ud til jer. Hos ITAGIL Odense er IT-konsulenten altid tæt på, også når I har brug for et fysisk besøg, så I hurtigt kan komme videre med dagens arbejde.

Undgå dyr nedetid med IT-support 24/7

Jo flere medarbejdere, der kun kan arbejde, når computeren virker, jo flere penge kan I spare med en fast aftale, som sikrer jer høj oppetid og stabilitet i hele jeres IT 24/7

Samtidig kan IT være vitalt for, om I kan overholde jeres deadlines over for kunderne.

Netop fordi IT stort set spiller ind i alle arbejdsfunktioner, er det sjældent godt nok at trække på den mest IT-kyndige af jeres egne medarbejdere. Vedkommende er højst sandsynligt ansat på grund af helt andre kompetencer, og har måske ikke altid tid til at løse et IT-problem, når det opstår. Samtidig kan vedkommende hurtigt bruge meget længere tid på opgaven end en IT-konsulent ville.

Med en supportaftale hos ITAGIL Odense kan I få effektiv IT-support og drift af vores professionelle IT-konsulenter på Fyn, så snart behovet opstår, døgnet rundt!

Certificeringer

isae 3402 type 2 certified
ski leverandør
anmeld sikkerhedsbrist

Fordelene ved at være lokal og landsdækkende

ITAGIL Odense yder IT-support og drift i Odense og hele Fyn, og som kunde hos os får I både den lokale tilknytning og adgangen til et større firma med + 30 IT-specialister. Så uanset hvilken udfordring I måtte sidde med, har vi sikkert en konsulent, der kan finde en løsning.

Oftest løser vi opgaver som

  • Support og drift
  • Serverhosting
  • Optimering af IT-sikkerhed
  • Implementering af Microsoft-løsninger
  • Digitalisering – App- & Webudvikling

Ligesom vi selvfølgelig rådgiver, så I altid vælger den rette IT-løsning til jeres behov. Samtidig har vi GDPR-specialister, der sikrer, at jeres IT-løsning overholder kravene i GDPR og eventuelt andre compliancekrav.

Fleksible løsninger, der passer til jer

Ofte sælges konsulentløsninger i pakker, der matcher konsulenthusenes behov bedre end kundernes. Sådan er det ikke hos ITAGIL. Hos os skal I ikke passe ned i en bestemt kasse, vi tilpasser i stedet kassen, så den passer præcist til jeres behov.

Vi tilbyder alle markedets gængse samarbejdsformer, så I selv kan vælger, hvad I foretrækker.

I kan vælge mellem

  • Ad hoc – uden nogen bindinger: 995,- pr time
  • Rammeaftale – klippekortsordning: fra 795,- pr time
  • Support og driftsaftale: Fra 499,- pr bruger pr måned

Vi tager gerne en snak over en kop kaffe, enten hos jer eller på vores kontor i Odense, om hvilken model der passer jer bedst, og hvordan vi kan gøre IT nemt for jer.

Vi leverer IT hjælp til alle typer virksomheder