Hartmanns

Hartmann’s åbnede i 1997 i den luksuriøse del af København, og bag forretningen står Ulrik Hartmann.

Ulriks passion for diamanter startede for over 25 år siden, da han arbejdede i auktionsbranchen, og hvor et utal af værdifulde smykker passerede hans hænder. Efter et årti hvor han opnåede solid viden og erfaring med faget, var Ulrik klar til at åbne sit eget. Forretningen i Bredgade blev hurtigt solidt positioneret som en af de ledende juvelerer i Skandinavien.

Fascinationen for farvede diamanter voksede og i år 2000 startede Hartmann’s med at handle med pink diamanter.

I 2008 kom pink diamanter for alvor danskernes læber – Hartmann’s lavede udstillingen PINK, hvor de sjældne diamanter blev vist frem i unikke smykker. Udstillingen blev en succes – og Hartmann’s slog for alvor sit navn fast, da den blev omtalt i nyhederne på diverse danske kanaler.

Vi er rigtig glade for at have ITAGIL som samarbejdspartner. Vi er et mindre firma, hvor tillid, serviceniveau og tilgængelighed er nøgleord for os i forhold til vores leverandører. Vi ønsker en samarbejdspartner, vi kan ringe til uanset tidspunkt og få hurtig løsning. Vi har oftest de samme personer til at hjælpe, hvilket sparer os for tid, da de kender vores problemstillinger godt

Frederikke K. Grandt – Administrationschef