IC Group

IC Group A/S er en dansk modevirksomhed, der ejer og udvikler fem tøjmærker, som sælges i over 40 lande – hovedsageligt i Skandinavien og Europa. IC Group, der er en af Nordeuropas største indenfor branchen, har hovedsæde i København og beskæftiger ca. 1.100 ansatte.
I dag ejer IC Group tøjmærkerne Peak Performance, Tiger of Sweden, By Malene Birger, som udgør selskabets primære forretning. Selskabet ejer ligeledes Saint Tropez samt Designers Remix, som dog kun ejes med 51%. Hovedmarkedet er Europa, men selskabets tøjmærker har også omsætning i markeder uden for Europa, som eksempelvis, Canada, Japan, Hong Kong og Sydafrika.

Vi stod og manglede bemanding i vores interne IT-afdeling og fandt ITAGIL. Dagen efter vores kontakt stillede ITAGIL op med flere profilerede kandidater, der passede til vores behov. På under 14 dage havde vi en interim afløser på plads. Samarbejdet var projekteret til 2-3 måneder, men strakte sig til over 6 måneder. Vi kan kun give vores bedste anbefaling til ITAGIL.