Tandlægerne i Lautrupcentret

I 1989 blev klinikken grundlagt, oprindelig som en demonstrationsklinik. Et dentaldepot, der var et datterselskab af Siemens, indrettede i fællesskab med klinikkens ejere en topmoderne klinik, der kunne fungere som et udstillingsvindue, samtidig med at andre tandlæger kunne komme og prøve udstyret og studere indretningen. Tanken var desuden, at tandlægeservicere det meget store antal medarbejdere på virksomhederne i erhvervsområdet omkring Lautrupparken.

Imidlertid har det vist sig, at også mange beboere i Ballerup og de omkringliggende kommuner har fundet frem til klinikken. Siden sommeren år 2000 drives klinikken hovedsaglig som almen tandlægepraksis, selvom vi stadig har besøg af kolleger, der prøver vores nyindrettede behandlingsrum.

I vores samarbejde med ITAGIL, der drejede sig om overgang til ny virtualiseret server, Office 365 og nyt tandlægesystem, oplevede vi ITGIL og den tilknyttede konsulent som yderst kompetente og hurtige til at forstå vores problemstillinger. ITAGIL havde det fulde overblik i hele implementeringen og opstod der uforudsete problemer, assisterede ITAGIL prompte og det er altafgørende for en praksis som vores. Selvom ITAGIL ikke selv laver tandlægesystemer kan de håndtere kommunikationen mellem vores tandlægesystemleverandør og os, så vi ikke skal koncentrere os om de tekniske problemer. Det var meget betryggende at vide at ITAGIL havde hånd om processen, kunne formidle det teknisk komplicerede til os og vi altid kunne få fat i en konsulent, hvis behovet opstod. Efterfølgende hjælper ITAGIL os stadig med dagligdags it-support, remote backup og indkøb af nyt udstyr og software. Vi kan derfor varmt anbefale ITAGIL til andre i vores situation.

Jan Kublitz – Tandlæge