TOYOTA DANMARK

Toyota har været i Danmark siden 1963 og har gennem årene haft stor succes. Dette afspejles ved, at Toyota er et af de mærker, der kører flest biler af på vejene i Danmark. Vejen til denne succes skyldes primært tre forhold – dygtige forhandlere og medarbejdere – og gode biler.

Toyota-forhandlerne og Toyota Danmark A/S har siden slutningen af 80’erne samarbejdet målrettet med at opbygge en servicekultur blandt alle medarbejdere, som ene og alene har som mål at sælge mange biler og have tilfredse kunder. Dette er lykkes, og Toyota fremstår i dag som det bilmærke med de mest tilfredse og loyale kunder.

Vi hos Toyota Danmark er vant til en effektiv og kompetent IT support funktion for vores interne medarbejdere og Toyota forhandlere. Da en af vores egne IT-medarbejdere skulle på orlov, stod vi og manglede en erstatning der hurtig og smertefrit kunne arbejde i vores forretningskritiske helpdeskfunktion. Vi havde i anden forbindelse tidligere stiftet bekendtskab med ITAGIL og fandt det derfor naturligt at forespørge på denne opgave ITAGIL kunne hurtigt stille et lille team af kompetente medarbejdere til rådighed der kunne overlappe hinanden, ligesom vi fik mulighed for at justere kapaciteten til det aktuelle behov, som fx ved sygdom mv. Vi har mødt nogle engagerede og dygtige medarbejdere hos ITAGIL, og giver meget gerne vores anbefaling videre.

Jens Waldstrøm – IT Chef