SERVER OVERVÅGNING – ET VÅGENT ØJE PÅ DIN IT 24/7/365

Komplet server monitorering og overvågning

”Få en god nattesøvn – vi holder et vågent øje med jeres IT”

overvågning

Et gammelt ordsprog siger: ”Det er bedre at forebygge end at helbrede”. Det gør sig også gældende indenfor IT-verdenen. Ved konstant at overvåge de mest kritiske elementer i ens IT-installation kan man sikre en høj oppetid samt en proaktiv tilgang til eventuelle problemer.

MED SERVER OVERVÅGNING LEVERET FRA ITAGIL FÅR DU:

  • 24/7 overvågning
  • Mulighed for 24/7 udbedring
  • Overblik over din server drift
  • Proaktiv og forebyggende tilgang til problemer
  • Tryghed, sikkerhed og stabilitet
  • Overvågning af disknedbrud, temperatur, kølere, strømforsyning
  • Overvågning af diskforbrug
  • CPU load og Memory load
  • Automatisk installation af kritiske opdateringer

ITAGIL – Vi hjælper dig med din server overvågning

”Server overvågning sikre dig stabil drift og oppetid”

server monitorering

Serverovervågning er processen med at gennemgå og analysere en server for tilgængelighed, operationer, ydeevne, sikkerhed og andre driftsrelaterede processer. Det udføres af serveradministratorer for at sikre, at serveren fungerer som forventet, og for at afbøde problemer, så snart de bliver synlige.

Overvågning af en servers præstation og tilgængelighed er vigtig for en stabil drift og er et solidt værktøj, når der skal tages beslutninger omkring fejlsøgning, udvidelser eller ændringer. Vores server overvågning holder øje med adskillige parametre – herunder CPU-anvendelse, hukommelse, diskplads, opdateringer og meget mere.

ITAGIL – we make IT easy

Hvad vores kunder siger om os

itagil firkanter testimonials
5 stjerner grøn

“ITAGIL kun er en telefonopringning væk – og oftest løses problemerne over telefonen eller ved at gå remote på vores server eller PCere. Dertil oplever vi, at der altid er én til at hjælpe, også selvom vores kontaktperson ikke er til stede, og desuden er alle konsulenter lige servicemindede. Så i de kritiske situationer, der er opstået med tiden, har ITAGIL altid været der. Yderligere er de løsninger, som vi er blevet anbefalet, realistiske løsninger til både behov og økonomi. Dertil er vi fuldt opdaterede og har et klart overblik over vores IT-situation, så alt i alt har ITAGIL gjort vores tilværelse nemmere.”

Vibeke Søndergaard, Office Manager at Effector Communications

Hvorfor vælge server overvågning fra ITAGIL?

”Vi sikre din IT-drift 24/7/365”

Vi hjælper din virksomhed med det totale overblik over jeres IT-installation alle ugens dage- alle 365 dage om året.

ITAGIL har identificeret en lang række parametre, der er afgørende for en IT løsnings stabilitet og drift. Dem kan vi overvåge og reagere på efter jeres ønsker. Nogen af vores kunder nyder godt af server overvågning og månedlige driftsrapporter, mens andre nøjes med en mindre løsning.

Vi giver ligeledes mulighed for at indgå i vores IT-vagtordning, der betyder, at vi reagerer døgnet rundt på eventuelt opståede problemer detekteret via server overvågning.

En stor del af vores kunder er mere end tilfredse og fortæller, at vi har en høj effektivitet, pålidelighed og giver høj værdi for pengene med vores server overvågning.