For sjette år i træk tildeles ITAGIL højeste kreditværdighed fra Bisnode

nyhed - aaa - bisnode - højeste kreditvurdering

Hos ITAGIL er vi meget stolte af, at vi for sjette år i træk er blevet tildelt den højeste kreditværdighed fra BisnodeAAA, hvilket betyder, at ITAGIL stadig er i top 2% af de mest økonomisk veldrevede virksomheder i Danmark.

Siden ITAGIL blev grundlagt for 16 år siden, har det været vores primære mål at blive en sikker og stabil samarbejdspartner indenfor alle aspekter omkring IT-drift, -support og -sikkerhed hos virksomheder i Danmark. En AAA kreditværdighed fra Bisnode 6 år i træk er din garanti for, at ITAGIL har nået det mål. Vi er i dag en yderst kompetent, stabil og sikker samarbejdspartner, der sørger for, at IT setuppet hos flere hundrede danske og udlandske virksomheder understøtter deres processer og daglige forretningsgange. Dermed går IT fra at være en udfordring til rent faktisk at bidrage til vores kunders fremtidige succes.

Udover at have et bredt fundament af professionelle IT kompetencer fordelt på vores dygtige konsulentteam, der altid er opsat på at hjælpe vores kunder med at løse deres udfordringer indenfor IT, så er det lige så vigtigt at have en sund økonomi i virksomheden, når man tilbyder at håndtere noget så kritisk som andre virksomheders IT. Vores kunder skal være helt trygge ved at lægge ansvaret for deres IT i hænderne på ITAGIL, og de skal være sikker på, at når de vælger os, som deres samarbejdspartner, så indgår de i et succesfuldt og langvarigt samarbejde.

Hvis din virksomhed har behov for hjælp i forbindelse med jeres IT, så kontakt ITAGIL på telefon 7026 1617 eller skriv til os på kontakt@itagil.dk. Vi står klar til både at løse jeres akutte problemer her og nu og til at tage en dialog med jer om de fremtidige muligheder for at indgå et samarbejde indenfor IT.