Trods Mundbind, afstand og Corona er ITAGIL stadigvæk AAA vurderet

nyhed - aaa - bisnode - højeste kreditvurdering

ITAGIL – En økonomisk sund virksomhed.

Sikker og stabil IT, dygtige medarbejdere og en sund økonomi er opskriften på en succesfuld virksomhed. Hos ITAGIL er IT vores spidskompetence, vores medarbejdere er superstjerner i IT-drift, -support og -sikkerhed, og med endnu en AAA-kreditvurdering af Dun & Bradstreet (tidligere Bisnode), er vi meget stolte over, at vores ønske om at levere IT, der understøtter vores kunders forretning på optimal vis, resulterer i, at ITAGIL er en økonomisk sund og succesfuld IT-samarbejdspartner.

En AAA-vurdering er blandt nordens mest veletablerede kreditvurderingsmodeller og er et garantibevis for, at ITAGL økonomisk er blandt top 2% af de mest økonomisk veldrevne virksomheder i Danmark. Modellen består af 2.400 beslutningsregler og bedømmer kreditværdigheden på 6 niveauer. Vurderingen udmunder derfra i C, B, A, AA eller AAA, hvortil AAA er den bedste score, der kan opnås.

 

Hvad betyder det for jeres virksomhed?

Med ansvaret for flere hundrede virksomheders daglige IT-drift, mener vi selv, at den højeste kreditvurdering er med til at give en ro i maven. For eksisterende kunder er det et bevis for, at de har en pålidelig IT-partner i ITAGIL, som står for et langsigtet og succesfuldt samarbejde. For potentielle kunder er det et klart signal om, at ITAGIL er en professionel og dygtig leverandør af IT-services, og dermed – forhåbentligt – en faktor, der kan bidrage til, at ITAGIL kommer med i overvejelserne, når der skal vælges en IT-samarbejdspartner.

 

Mangler jeres virksomhed en professionel IT-samarbejdspartner?

ITAGIL har eksisteret siden 2001 og hjælper i dag kunder i hele Danmark og i udlandet. Vores konsulentteam består af mere end 30 dygtige IT-specialister, alle med uddannelser inden for IT og flere års relevant erhvervserfaring, og vi har kontorer både på Sjælland og i Jylland.

Vores konsulenter har et bredt fundament af professionelle IT-kompetencer og er altid klar på at hjælpe vores kunder med at løse deres udfordringer indenfor IT. Blandt vores mange kompetencer tilbyder vi blandt andet IT-Support og Drift, Hosting og Cloud og Microsoft 365 løsninger.

Vil du også have en professionel IT-samarbejdspartner, hvis filosofi er, at IT skal være nemt for dig?

Så kontakt ITAGIL Øst på telefon 7026 1617 / ITAGIL Vest på 7372 1400 eller skriv til os på kontakt@itagil.dk.

Vi byder også gerne på en kop kaffe, hvis du kigger forbi et af vores kontorer ☕🤝

 

Tænk ikke mere på IT – Det gør vi for dig!

ITAGIL – we make IT easy