ITAGIL bliver landsdækkende

Det er med stor fornøjelse, at vi kan meddele om vores nyeste udvidelse af ITAGIL. Den sidste underskrift ved vores opkøb af Odense virksomheden NANOK Consulting er blevet sat, og dermed er startskuddet gået for ITAGIL’s indtog i det Fynske. Købet er ITAGIL’s tredje opkøb af en etableret IT-virksomhed og et vigtigt led i vores langsigtede strategiske satsning om at blive en landsdækkende IT-samarbejdspartner.

”NANOK Consulting har siden 2002 ydet IT-support, drift og IT-sikkerhedsløsninger til virksomheder primært på Fyn og Grønland. Virksomheden passer både ind i ITAGIL’s kultur såvel som kompetenceportefølje og er derfor et perfekt match til at blive en del af ITAGIL-familien.” Siger Martin Kingo, tidligere ejer af NANOK og nu afdelingsdirektør i Odense.

Adm. Dir. for ITAGIL, Kim Pichard Nielsen, udtaler; ”Med tilføjelsen af både medarbejderne i NANOK Consulting, deres stærke kompetencer og kunder får vi en veletableret og stabil afdeling på Fyn, der kommer til at blive et vitalt element i at kunne fortsætte vores vækstrejse.”

Hos ITAGIL er vi utroligt stolte af og taknemmelige for vores udvikling, som ikke havde været mulig uden vores trofaste kunder. Derfor er dette også en tak. En tak for jeres tillid til os som betroet IT-leverandør. En tak for at muliggøre vores vision om at skabe et landsdækkende IT-firma, der hver dag gør IT nemt for sine kunder. 😃