ITAGIL er blevet SKI-leverandør

ski samarbejde itagil - håndtryk

ITAGIL er blevet godkendt som SKI-leverandør på rammeaftale 02.18 IT-løsninger: IT-drift, softwareudvikling og implementering

 

At blive SKI-leverandør er et stort kvalitetsstempel, som vi er meget stolte af – og samtidig afspejler det vores grundige og dedikerede arbejde! Vi påbegyndte processen i oktober 2017, og siden da har det været et langt og sejt træk at blive en del af SKI-rammeaftalen 02.18. Kravene til de udvalgte virksomheder på aftalen var tårnhøje samtidig med, at feltet af virksomheder var utrolig stærkt. Derfor er det selvfølgelig en meget stor bedrift for os at være med blandt de 60 udvalgte på aftalen, der tæller virksomheder som bl.a. Atea A/S, Fujitsu A/S, IBM Danmark ApS, PwC og Visma Consulting A/S.
Link:  Læs mere om SKI-rammeaftalen 02.18

 

HVAD ER SKI OG DETS FORMÅL?

Staten og Kommunernes Indkøbsservice (SKI) er sat i verden for at hjælpe det offentlige med at spare penge. SKI’s formål er at effektivisere og professionalisere det offentlige indkøb. Hvert år køber den offentlige sektor ind for ca. 300 mia. kr. hos private virksomheder.

Har I behov for hjælp?
Hvis din virksomhed har behov for hjælp i forbindelse med jeres IT, så kontakt ITAGIL på telefon +45 7026 1617 eller skriv til os på kontakt@itagil.dk. Vi står klar til både at løse jeres akutte problemer her og nu og til at tage en dialog med jer om de fremtidige muligheder for at indgå et samarbejde indenfor IT.