ITAGIL kåret til Børsen Gazelle 2021

ITAGIL er stolte af – igen – at kunne kalde sig Børsen Gazelle

I endnu et år hårdt prøvet af Corona er det en stor glæde for alle os hos ITAGIL at få tildelt en Børsen Gazelle pris igen.

Vi har som en del af den kritiske infrastruktur i Danmark været med til at holde det danske erhvervsliv kørende under nedlukningerne. Samtidig har vi løbet stærkt for at hjælpe vores kunder med at omstille deres IT-infrastruktur til den moderne digitale verden med hjemmearbejdspladser, hvor meget af arbejdet foregår på cloud løsninger fra hjemmekontoret. En trend, der er blevet det nye normal i en verden med Covid-19 – og digitalisering.

Et vigtigt element i denne omstilling er at få styr på IT-sikkerheden – virksomhedens IT-infrastruktur, herunder hjemmekontoret, skal være tilstrækkelig beskyttet mod de moderne cybertrusler. Her har vores holistiske tilgang til IT-sikkerhed og GDPR-compliance perspektiveret til den enkelte virksomheds digitale risikoprofil, været en stor succes for os og for mange af vores kunder.

Vi har holdt mange sikkerhedsmøder på tværs af landet, og det har været et privilegie for os at hjælpe virksomhederne med at blive klædt ordentligt på, sådan at de har kunne fortsætte med at udvikle deres forretning i den nye virkelighed med stabil og sikker IT-drift.

Det er derfor også en stor fornøjelse og glæde, at vi på baggrund af dette arbejde og vores dedikation til at understøtte og optimere vores kunders IT, i en tid besværliggjort af Corona, modtager vores 7. Børsen Gazelle pris i ITAGIL’s 20’årige historie.

Det er en pris, der beviser, at vi med succes har klaret os gennem denne vanskelige periode og på trods af den nye virkelighed, har vi formået at vækste i både kunder såvel som tilføjelsen af en ny afdeling på Fyn, sådan at ITAGIL i dag er en landsdækkende IT-virksomhed.

Det skal samtidig anerkendes, at vores succes kun er mulig grundet vores kunders tiltro til os og deres tilfredshed med de services, som vi leverer. Derfor skal der også lyde en stor tak til alle vores kunder fra hele ITAGIL. Vi glæder os til at fortsætte med at gøre IT nemt for jer.

Tænk ikke mere på IT det gør vi for jer!

ITAGIL – we make IT easy