Microsoft flytter skyerne til Danmark

microsoft flytter skyerne til danmark

Og nu til vejret…

Normalt er det en dårlig nyhed, når skyerne er henover os, men ikke i dag.

Vi har nemlig fået udsigter til et massivt dansk skydække i form af nye digitale IT-skyer.

Microsoft kommer i den nærmeste fremtid til at investere i tre datacentre i Danmark, hvilket kan give flere fordele til din virksomhed.

Hvad betyder det for din virksomhed?

Det vil bl.a. betyde, at du på sigt kan benytte Microsoft 365 palette af velkendte og succesfulde softwareløsninger – men med mulighed for opbevaring af din data inden for landets grænser.

Grundet GDPR foretrækker eller kræver mange virksomheder at deres data ligger i Danmark, og det har ikke været muligt tidligere, hvis man samtidig ville gøre brug af Microsofts Cloud løsninger. Samtidig giver det som tommelfingerregel højere hastighed og stabilitet på dataoverførelser, jo kortere afstand der er til dit datacenter. Derudover vil tre nye danske Microsoft datacentre resultere i en masse arbejdspladser og vækst i Danmark.

Så vi hos ITAGIL byder skyerne velkommen 🙂

Skal vi hjælpe dig med at migrere til Microsoft skyen, eller har du lyst til at høre mere om Microsoft 365s mange muligheder, og om hvordan det kan styrke din virksomhed i dag – Så læs mere om Microsoft 365 her.

4 Fordele ved Microsoft 365 for din virksomhed

Effektivitet er super vigtigt for virksomheder. At kunne skabe, samarbejde og kommunikere problemfrit gør enhver organisation mere effektiv. At have adgang til produktivitetsværktøjer, der gør det lettere for folk at udføre deres job, hvor som helst, gør organisationer smidige og lader dem konkurrere i deres sektor.

Her får du 4 fordele med Microsoft 365

Få adgang til filer overalt

Microsoft 365 giver din organisation mulighed for at gemme alle filerne i skyen. Dette betyder, at de kan tilgås på enhver enhed, fra ethvert sted med en internetforbindelse.

For organisationer, hvor mobilt arbejde er afgørende, er det uvurderligt at kunne få adgang til alle de apps og filer, du har brug for, når du ikke er på kontoret.

Sikker Cloud Storage

Microsoft 365 er et helt sikkert miljø med robuste sikkerhedsforanstaltningerne på plads, som tofaktor-autentificering, som sikrer, at uautoriserede personer ikke kan få adgang til dine filer, hvis de tilfældigvis kommer på din enhed.

Trusselsregistrering og anti-malware betyder, at sikkerhedstrusler identificeres og stoppes med det samme, hvilket er særligt vigtigt for organisationer, der beskæftiger sig med fortrolige data eller information.

Brug af Microsoft 365 betyder, at din virksomhed er fri til at fungere uden bekymringer for sikkerheden.

Forbedret kommunikation

Teams tilbyder en online meddelelsesfunktion, hvor kommentarer kan tilføjes og filer uploades på samme tid, hvilket er nyttigt til samarbejde på tværs af afdelinger og ved samtidig redigering af dokumenter.

Centraliseret samarbejde

Med Microsoft 365 kan du dele postkasser, kalendere, kontakter og redigere dokumenter i realtid via samarbejdsværktøjer.

Deling af kalendere i Exchange betyder, at du kan se, hvem i din organisation der er tilgængelig hvornår, så du kan planlægge møder, der fungerer for alle, første gang.

Delte postkasser betyder, at flere personer har adgang til den samme postkasse,

SharePoint er et andet integreret værktøj der muliggør samarbejde. Dokumenter, der gemmes her, kan tilgås og bearbejdes af enhver medarbejder og deles som et link i e-mail. Flere brugere er også i stand til at redigere dokumenter, der er gemt i SharePoint i realtid, hvilket gør samarbejdet let. Du kan til enhver tid se, hvem der er i dokumentet, og endda hvor de arbejder takket være små farvede flag, der identificerer hver bruger.

Lær mere om, hvordan vi kan gøre din virksomhed mere effektiv ved at implementere Microsoft 365.