Centralvaskeriet

Centralvaskeriet er er et højteknologisk vaskeri med et innovativt mindset, hvor fokus konstant er på at videreudvikle nye teknologier – med fokus på den mest miljørigtige produktion. Centralvaskeriet har vasket for tilfredse kunder i mere end 70 år, og Centralvaskeriet er i dag et full-service vaskeri, som håndterer alt inden for vask.
Virksomheden har altid beskæftiget sig med hotel- & restaurationsbranchen og plejehjem, men har i de sidste 25 år også vasket/udlejet arbejdsbeklædning.

Vi ser ITAGIL som vores betroede eksterne IT-partner, hvor vi har fået leveret mangeartede IT-løsninger både i forbindelse med vores produktion og administration. Det betyder utrolig meget for os, at vi har en samarbejdspartner, der evner at forstå værdikæden i vores virksomhed herunder processer og workflow. ITAGIL håndterer projektledelsen i forbindelse med IT-løsninger, og de samarbejder og styrer processen med vores andre brancheleverandører, hvilket tager en rigtig stor del af arbejdsbyrden fra os. Derfor er vi rigtig glade for samarbejdet, der favner vores IT-installationer hele vejen rundt.

Søren Fuglsang-Gram, direktør

Centralvaskeriet