DTL A/S

Hos DTL beskæftiger man sig med handel og transport af grise i hele Danmark og Europa, faktisk i hele verden. Placeringen i Padborg, tæt på Tyskland og det sydlige Europa, er en unik placering for en international transportvirksomhed som DTL.
Virksomheden har netop etableret nyt kontormiljø i Danske Banks gamle lokaler, og denne placering er helt optimal for DTL som Danmarks sydligste grisehandler.

Vores samarbejde med ITAGIL har efterhånden 15 år på bagen, og vi ser egentlig ITAGIL som vores egen personlige IT-afdeling. Vi har gennem årene vækstet fra 20-25 ansatte til 85 ansatte i dag, hvilket stiller andre krav og behov til vores IT, og denne udvikling har ITAGIL sikret, at vores IT-løsninger har fulgt. De har kontinuerligt stået for hele IT-onboardingen af nye medarbejdere, understøttelse i forbindelse med udvidelsen af kontorfaciliteter og sikret, at vi har topmoderne kontormiljøer og møderumsfaciliteter med alt fra netværk, serverinstallationer osv. Servicen er helt i top, og ITAGIL kommer altid med en brugbar løsning ligegyldigt, hvilken problemstilling vi bringer på bane. Vi oplever ligeledes en stor proaktivitet i forhold til at komme med løsningsforslag, hvis der er processer eller andet, som kan optimeres.
Vi oplever at have en fast kontaktperson, der kender vores forretning. Det kendskab og tætte samarbejde er vitterligt alfa omega og grunden til, at vi altid føler, at vi er i sikre hænder. ITAGIL opererer utrolig professionelt, og de varetager projektlederrollen i forbindelse med samarbejdet med vores andre eksterne IT-partnere. Det letter utrolig meget arbejde og ikke mindst tid fra os, som vi kan bruge på at udvikle vores forretning. Vi ser ITAGIL som en kompetent og professionel samarbejdspartner, hvor en stor del af samarbejdet bygger på tillid.

Thorsten Simonsen, ejer og daglig leder

DTL A/S