DDD-Diagnostic A/S

DDD-Diagnostics A/S er en velkendt spiller i industrien for nuklear medicin som en verdensledende producent af præcise og innovative gammakamerasystemer.

DDD er involveret i at designe og udvikle nogle af verdens mest succesfulde gammakamerasystemer, der bliver brugt af hospitaler, billeddiagnosticeringscentre og -klinikker over hele verden. 

Ved at fokusere på dansk Design og dansk kvalitet, er DDD blevet markedsleder indenfor nuklear kardiologi som OEM-producent i samarbejde med verdensomspændende virksomheder, der leverer udstyr til billeddiagnosticering.

Siden DDD startede er der blevet installeret mere end 2.500 DDD gammakamerasystemer verden over.

Et velfungerende IT-system og hurtig assistance til den enkelte medarbejder, når der opstår IT-problemer i dagligdagen, er helt afgørende for os.

Vi oplevede ikke at vores daværende leverandør kunne leve op til disse forventninger. Vi tog derfor kontakt til ITAGIL, og vi oplevede fra første dag en professionalisme og solid support og rådgivning. Det at vi har en fast teknisk ansvarlig, som kender vores virksomhed og IT-infrastruktur mener vi er unikt. Jeg kan derfor varmt anbefale ITAGIL som IT-leverandør.

Stig Lumbye, COO
DDD Diagnostic