Pineapple Entertainment

Pineapple laver levende indhold til tv, podcast, digitale platforme, og hvor de ellers kan forkæle seere og lyttere. Med de dygtigste folk i branchen producerer Pineapple hvert år over 200 timers medieindhold – og de gør det med kærlighed til den gode historie og en årelang passion for det gode grin, legendariske klip og rørende øjeblikke.

Natholdet, Diamantfamilien og Zulu Awards er blandt nogle at de produktioner, som Pineapple har lavet.

Som en naturlig udvikling i Pineapple Entertainments rejse var vi i 2018 på udkig efter en IT-partner, der både kunne stå for at flytte hele vores IT-løsning over på vores egen selvstændige platform, håndtere alt IT-support af vores medarbejdere samt driften af den nye løsning fremadrettet.

Efter at have afsøgt markedet grundigt valgte vi ITAGIL som leverandør, og det har vi været superglade for lige siden. ITAGIL er yderst kompetente og proaktive i deres samarbejde. De har styr på IT-sikkerheden, og på at vores løsning altid fungerer stabilt, så vi ikke skal tænke på IT i det daglige. Men vigtigst af alt, så er der altid en glad og servicemindet ITAGIL konsulent klar til at træde til, når vi har brug for det – man ringer aldrig forgæves til ITAGIL, og vi er 100% trygge i deres kyndige hænder.

Vi hos Pineapple vil helt klart anbefale ITAGIL, hvis man er på udgik efter en dygtig og professionel IT-partner, der kan tale IT i øjenhøjde med den enkelte bruger, og som bare gør IT nemt.

Mads Rahbæk – Produktionschef
Pineapple.dk