Det Gamle Apotek

Det Gamle Apotek

Historien om Det Gamle Apotek startede som et juleeventyr, da Erik Tygesen tilbage i 1989 grundlagde Det Gamle Apotek. Fundamentet var hans forkærlighed for gamle bygninger, møbler, jul og nostalgi. Disse eventyrlige elementer dannede rammerne til en anderledes butik, der skulle være en oplevelse i sig selv at besøge. I dag driver virksomheden butikker på torvet i Tønder og på Strøget i København, og året rundt er de et samlingssted for den magi og hygge, der ofte forbindes med vores højtider og mærkedage. Derudover har Det Gamle Apotek pop up-butikker rundt i andre danske byer omkring juletid.

Det startede med julen og de fysiske butikker, men i dag er Det Gamle Apotek meget mere end det. Det Gamle Apotek A/S er i dag en af de førende udbydere af sæsonartikler i Norden, med mere end 5000 varenumre i sortiment, hvoraf størstedelen er af eget design. Designteamet udvikler hver sæson nye spændende kollektioner med fokus på tidens trends. Disse kollektioner sælges til engroskunder i hele Europa, egne butikker samt slutforbrugeren gennem egen webshop.

 

Vi hos Det Gamle Apotek har i ITAGIL fundet en yderst kompetent samarbejdspartner, der matcher vores behov for et bredt udvalg af IT-kompetencer. Det er et samarbejde, som vi har haft i næsten 20 år, og ITAGIL har altid fungeret som vores eksterne IT-afdeling og implementeret stort set alle IT-løsninger indenfor IT-infrastruktur, ERP-udvikling samt udvikling af specialtilpassede løsninger. De løsninger, hvor det har været oplagt at anvende standardløsninger indenfor f.eks. logistik og salg fra andre leverandører, har ITAGIL siddet på vores side af mødebordet og været et bærende element i projekteringen og rådgivningen.

Vi har netop igennem ITAGIL fået løftet hele vores interne IT-infrastruktur (2021) med brug af såvel on-site som skybaserede løsninger til et topmoderne niveau, der understøtter vores virksomhed på optimal vis, både med hensyn til driftsstabilitet, sikkerhed og fleksibilitet. Processen har inkluderet alt fra at få flyttet mailsystem til O365, opgradering af serverplatformen til økonomi- og logistiksystem og optimeret tilgængeligheden til data, uagtet om der arbejdes internt som eksternt. Det har krævet overblik, struktur og benhård styring at lede og drive sådan en proces, og det er vi rigtig glade for, at ITAGIL gør for os.

ITAGIL har også været involveret i implementering af nyt logistiksystem med integration til vores eksisterende ERP-system. På grund af den store positive udvikling Det Gamle Apotek har haft, var behovet for bedre styring af vores lagerproces steget betydelig. Derfor fik vi etableret en løsning med plukning med trådløse håndscannere af ITAGIL – En løsning der sparer vores medarbejdere for rigtig meget tid og administration hver eneste dag, hvilket gør, at vores medarbejdere kan arbejde langt mere effektivt.

Samarbejdet med ITAGIL giver os en sikkerhed for, at tingene bliver løst korrekt, og processen bliver styret sikkert i mål fra A-Z. Vi er rigtig glade for at have ITAGIL som IT-partner. Det giver os en stor tryghed i virksomheden og i dagligdagen, så vi kan holde fokus på forretningen og ikke tænke på IT. Vi kan derfor varmt anbefale ITAGIL til en hver virksomhed, der gerne vil have en professionel, dygtig og servicemindet IT-samarbejdspartner.

 

Henning A. Tygesen, Direktør Det Gamle Apotek

det-gamle-apotek.dk