Sårbarheder i Exchange

Ét sikkerhedshul er et sikkerhedshul for meget

I første kvartal af 2021 fik en kinesisk hackergruppe ved navn HAFNIUM adgang til Microsoft Exchange servere verdenen over ved at udnytte små sikkerhedshuller, som selv ikke Microsoft kunne have forudset.

Det gælder alle On Premise Exchange installationer af Microsoft Exchange servere 2019, 2016, 2013 og 2010.

Microsoft udtaler, at det er lykkedes hackerne at infiltrere On Premise brugeres e-mailkonti og dermed stjæle det fulde indhold af deres e-mailindbakker, også i Danmark. Har man en sårbar udgave af On Premise Exchange vil changen for at man er blevet infiltreret være stor.

Microsoft kan ikke garantere for, at det kun er e-mailkonti, der er berørt af angrebet, da omfanget af hackerangrebet tager til. Vi følger sagen nøje så vi på bedst mulig måde kan hjælpe vores kunder.

Vi vil hos ITAGIL gå forrest og hele tiden have fingeren på pulsen, så vi kan tilbyde de bedste, og sikre løsninger til vores kunder.

Vi har som en start været proaktive og taget kontakt til vores kunder, som stadigvæk bruger On Premise Exchange og lukket de sikkerhedshuller, som Microsoft har meldt ud. Samtidig har vi tilbudt opsætningen af Microsoft 365 (Tidligere Office 365) da denne tjeneste ikke er berørt af angrebet, og er en mere fleksibel løsning til tidens ”Modern Workspace” da den ligger online i skyen. Du kan læse om vores Microsoft produkter her(link).

Skal vi kigge på jeres gamle On Premise Exchange løsning med henblik på sikkerhedshullerne, eller ønsker i at flytte jeres nuværende set-up i skyen?
Med Microsoft 365 får I udover Outlook og Office-pakken også adgang til et hav af nye tjenester som f.eks. OneDrive og SharePoint, og det hele befinder sig i skyen. Så kontakt os i dag og lad os sammen finde den rette løsning til jer.

Lær mere om, hvordan vi kan gøre din virksomhed mere effektiv ved at implementere Microsoft 365.